Kort dag + Hemresa bokad.

Idag klev vi upp runt klockan 16:00. Helt galet, inte sovit så länge på minst... ett-två år?! Oh well, har vaknat flera gånger innan också, men somnat om och legat kvar liksom.

Därför har vi inte hunnit gjort så mycket idag, vi har ätit frukost och suttit på balkongen lite. Knäppte jättesöta bilder på Marcus, men de får jag inte visa. *Cries*


Nu har Marcus åkt iväg till gymmet med Josef så jag ska passa på att spela Zelda nu! Ville bara uppdatera lite fort. Har btw köpt biljetter hem och tillbaka idag. Det förtjänar stor text!

Jag kommer hem den 5:e och åker tillbaka den 12:e.
Det förtjänade stor text. Nu ska jag spela, see you later!

Skumbad!

Någon timme innan Marcus kom hem från jobbet iförrgår tog jag ett bad, och det blev jättemycket skum! Som på tecknad film, det var jättemysigt. Bilderna är dock efter att jag badat ett tag, det var mycket mer i början! Vi har ju inget badkar hemma, så jag är väldigt ovan att bada nu för tiden, men ibland kan det vara jättemysigt. Särskilt om man är två



Grattis fjanton!

 

Ett inlägg tillägnad min vän Anton.
Grattis på din födelsedag!
Hoppas du haft en bra dag hittills, och en fortsatt trevlig kväll.

Vill ha förändring! Ge mig!

Vill köpa kläder, färga håret, köpa smink, köpa skor, köpa accessoarer, träna, jobba... Och visst, det kan jag väl göra snart, men jag vill göra det nu! Jag sitter och kollar runt på internet och jag blir så inspirerad.

Finns sjukt mycket jag vill göra och förändra, and I can't wait until it's possible. Imorgon får jag mitt sista studiebidrag och då ska jag köpa skor. Kanske något mer också, för övrigt tar det väl lite tid att förändra allt men jag har ju hela livet på mig. Jag hoppas bara att jag någon dag hittar mig själv, utseendemässigt!

För övrigt så sitter jag hemma hos Marcus och han är på jobbet. Han kommer hem runt halv elva... Så jag fördriver tiden med att spela The Legend of Zelda: Ocarina of time just nu! Fruktansvärt bra spel!

Och för er som undrar kommer jag hem den femte juli, men då stannar jag endast hemma i en vecka, så vill någon umgås nått är det bara att höra av sig. Vore jättekul.

Kommer dock sakna Södertälje!


Livet är bra konstigt. Världen är konstig. Människor är konstiga.

Jag tänker absolut för mycket, och jag bryr mig så onödigt mycket om onödiga saker. Såsom vad folk säger och tycker om mig, särskilt när det är anonyma personer. En kompis skrev till mig idag och frågade om jag visste att det fanns en tråd om mig på en sida som heter www.emochan.org. Jag suckade, och svarade att ja, jag vet. Det är inte den första men förhoppningsvis den sista.

Dock trodde jag att den skulle dö fort den här gången, jag menar, kom igen, hur många vet egentligen vem jag är? Finns det någon som orkar bry sig? Finns det någon som orkar slösa sin tid på att skriva anonyma kommentarer om mig på en värdelös hemsida? Ja, tydligen, och jag slutade för länge sen att följa trådarna om mig, för jag märkte att jag illa nog blev nedstämd av dem. Trots att det var 80% snälla kommentarer så tog jag illa upp, för det fanns inte bara snälla. Vissa var elaka, och känsliga jag tar självklart mer åt mig av de patetiska, anonyma förolämpningar som skrivs.

Men även om jag tar illa upp, så kan jag ändå hantera det. Men något jag INTE kan ta är när de börjar rota i mitt privatliv. Skriver om min pojkvän, min familj, lögner om mig, uppfattningar som absolut är fel och dylikt. Det är bara fel, jag fattar inte vart de får allt ifrån. Varför döma mig för vad man hört? Eller vad man läst i en flera års gammal bilddagbok eller allt annat det nu kan vara.

"Nejmen haha. Jag har på senare tid tappat respekten för henne.
Så nu är hon bara ett irritationsobjekt för mig."

"Jag har börjat störa mig på henne som fan nu på senaste.
Hon är så... nae. Bort.
Överdrivet snygg är hon ju faktiskt inte heller."

"hört att hon är en player"

"Är lite trött på hennes uppmärksamhetsbehov sedan bilddagboken och allt sånt.
"ignorera mina feta lår" osv... blä!"

"Hon är pinnsmal, men säger hela tiden att hon är tjock. Uppmärksamhet? IDK...
Ingen aning om vem hennes pojkvän är, eller hans band :S"

"Jag kan dock förstå om man INTE gillar henne, hon är ju faktiskt en jävla fitta."


Och alla är även anonyma, självklart.
Vilka är alla dessa människor egentligen? Känner dem mig? Har de ens träffat mig? Pratat med mig? Fattar inte vad jag gör som de stör sig så mycket på. Det här med senaste tiden... Jag själv tycker att jag mognat om inte annat, på sista tiden. Jag har aldrig mått så bra som nu. Varför ska man då försöka, verkligen kämpa för att dra ner mig igen? Jag är absolut inte perfekt, det vet jag, men jag har verkligen gjort allt för att vara en bra person. Jag som alla andra har gjort misstag, men man lär sig av sina misstag, i de flesta fallen åtminstone.

Som jag sa så kunde jag ignorera att det skrivs saker om mig, ett bra tag i alla fall, men när folk påminner mig... Nu blev jag ju självklart tvungen att se efter själv, vad skriver dem? Och jag blir så himla paff bara, jag fattar inte hur man orkar bry sig. Ärligt talat, går in på min facebook och kopierar en bild på mig och Marcus och laddar upp. Länkar min blogg, tar upp saker som är flera år gamla. Hur ORKAR man?

Jag kan nästan svära på att någon kommer länka det här inlägget på emochan också. Och fortsätta diskutera mitt liv, de kanske tycker det är jättekul att jag tar illa upp, säkert. Men jag måste bara få uttrycka mig eftersom mest av allt stör jag mig på det, så jävla mycket. Det är irriterande. Jag fattar bara inte hur man orkar, jag tror jag skrivit det typ 30 gånger nu, men hur fan orkar man sitta och diskutera någon annans liv?

Jag orkar i alla fall inte skriva om detta nå mer nu, jag blir bara ännu mer förbannad. Tänker på något jag minns från när jag var yngre, "Sköt dig själv och skit i andra" and it really makes sense now. Låt mig leva mitt liv. Idioter.

Alldeles för tidigt för mig egentligen...

Vaknade när Marcus skulle upp och jobba, sen bestämde jag mig för att, när han gått, diska och städa hans rum litegrann. Tror jag stökat ner mest faktiskt... Har bara diskat hittills, men ska städa när jag orkar. Han kommer hem om typ fem timmar ändå, så jag har tid på mig.

Igår var vi på stan och jag köpte mina efterlängtade lejopardmönstrade strumpbyxor. Vi letade även efter skor, men hade ingen tur med det. Är man kräsen så är man!

Just nu är det en person online på min MSN-lista.

Just det! Här är maten vi åt igår!
Kyckling och ris


Försökte få till ett snyggt, proffesionellt foto och la maten jättefint, hällde till och med dit lite soja som skulle se snyggt ut, fast jag avskyr soja. Allt för bloggen... Haha!

Dagens citat + random

Jag och Marcus (mest Marcus...) lagar mat och efter vi ätit ska vi fortsätta se på One litre of tears, tror jag, vi har sett ett avsnitt nu, sen ska vi nog se på Glee, om vi hinner, han jobbar ju imorgon och allt.

Idag ringde Celina mig klockan 13. någon gång och sa att hon står utanför byggnaden jag befinner mig i, nyvaken och yrig gick jag ner och utbytte några ord med henne och Elise, det var ganska random men trevligt! Spontana-besök ftw!

Dagens citat:
Marcus: Ofta något som luktar gott kan smaka äckligt?
Jag: Då har du inte smakat på tvål...

Right? Riiight?

Over and out!

Laddar ner...

One litre of tears! Ja, jag ska plåga mig igenom den serien ännu en gång, men denna gång i Marcus sällskap, han har inte sett den så jag bestämde mig för att vi ska se den.

Frågan är, kommer vi gråta en liter tårar? *Dom dom dom*


Liten update.

Idag lagade jag och Marcus mat, currykyckling med pasta, det blev supergott! Riktigt stolt blev jag, även om Marcus gjorde det mesta. Jag är fortfarande lite i matkoma, trots att vi kollat på två avsnitt av Glee. Kanske var de där två glassarna jag åt... Jag vet inte, har ont i magen i alla fall!

Igårkväll gick vi till Marcus vän Josef och såg på film, "The grave of the fireflies", den var jättemysig men sorglig, jag fick tårar i ögonen i slutet. Men den var värd att se! Vi ska snart gå till honom igen och se på film ikväll också, även om jag är hur seg som helst och vill helst stanna hemma och mysa, men eftersom Josef är trevlig så är jag på ändå.

Imorgon ska jag och Marcus gå in till stan och förhoppningsvis hitta ett par skor jag kan köpa när jag får pengar. Väldigt behövligt!

För övrigt så börjar jag sakna min familj litegrann. Särskilt mamma, jag tänker på dig, kom ihåg det.

Over and out!

Besökte Stockholm idag

...För att träffa Marcus vän Adrian, eller ja, det var väl mest för att dem skulle ses eftersom han åker till Japan imorgon, men jag följde med och det var jättetrevligt. Jag fotade en hel del, men kommer behålla det mesta för mig själv, eller mer för oss, kanske man säger. Men några bilder kommer upp!




Marcus och Adrian, väldigt trevlig individ som jag önskar en trevlig resa.


Me and my love!

Första bilderna var på tåget in till Stockholm, ybergullig. Hoppas han inte har nått emot att jag tvunget kände att jag måste visa upp dem i min kära blogg! På andra bilden gör dem reklam för jordgubbar och oboy (My request) och sista bilden är på vägen hem, slitna men glada? Och kära. Jättemysig dag idag!

Väntar på Marcus nu som är och handlar mat åt oss. Klockan 00:33 på natten. Awesome!

Glass och trevligt sällskap!

Idag började jag och Marcus dagen med att äta frukost på balkongen, sedan från ingenstans kom hans vän Peshen och plingade på. Jag skämdes litegrann eftersom jag fortfarande kände mig jättenyvaken och yrig. Men det blev trevligt, de satt vid datorn och kollade runt medans jag fixade mig. Sedan skulle vi gå och köpa glass. Mjukglass blev det, sedan åkte vi till Ö&B, efter lite stek och prat i solen. Först åkte vi helt fel, åkte till ett övergivet Ö&B som blivit en loppmarknad, men vi hittade till det riktiga sen. Riktigt trevligt har vi haft! Och jag hade med kameran, så här kommer "lite" bilder.


Marcus och Peshen.


Min glass
.


Peshen.


Södertälje.


Södertälje.


Marcus ben, check out the socks!


Jag och Peshens bil (Ingen vet..)


Jag och Peshens bil, plus Peshen i bakgrunden!


Kärlek!


Jag, väldigt glad.


Marcus och Ö&B! *We found it*


Peshen och Marcus.


Min sötnos! *Puss*

Nu ska jag gå och sätta mig hos Marcus i soffan och se på film. Vill aldrig åka hem, trivs så bra här. Ha en fortsatt trevlig kväll, ni som läser!

Over and out.

Ska gå ut och möta...


Rastlös och ensam!

Sitter hemma hos Marcus all by myself, hans mor kanske fortfarande är hemma, men jag vågar inte riktigt gå och prata med henne randomly än, haha. Så jag sitter inne på hans rum vid datorn, fick igång internet nyligen efter att det varit dött i två timmar. Han har jobbat sedan klockan 15, och ska jobba enda tills klockan 22... Lustigt nog så saknar jag honom jättemycket, trots att han bara varit borta i fyra timmar! (Vadå bara?)

Jag vill gå ut på promenad, men vågar inte gå ut helt själv, haha! Farliga Södertälje. Så jag blir kvar här inne, sittandes vid datorn och bloggar, samtidigt som jag lyssnar på Vanity. Som ni (om ni redan gjort det, gör det igen? :D) gärna kan kolla in right below this text! (Klicka på bilden eller texten)

Click me!

I ♥ Myself

Du skulle inte lånat ut tröjan Marcus... Nu får du aldrig tillbaka den! I love it!

 

 

Alright, just kidding, jag gillar den mer på dig.


Grillning mitt i natten = Bra idé

Igår jobbade Marcus från klockan 17-22, efter det kom han hem med Izza och Fredrik för vi hade planerat grillning på Marcus balkong, och så blev det. Det var jättemysigt, trots att det började regna lite smått. Vi satt alltså på Marcus balkong klockan 00-01 på natten och åt. Vi såg också fyrverkerier en bit bort till och med, sedan efteråt satt vi i Marcus rum allihopa och pratade om allt och inget.
När dem gått hem runt.. klockan 2-3 eller säkert mer så låg jag och Marcus uppe till klockan 7 och fortsatte prata, om allt möjligt. Det kändes skönt att lätta på hjärtat.

Trevlig kväll med trevligaste personerna.


Och ja, är det inte Isa som bjuder på sig själv på sista bilderna, det värsta jag vet är när folk fotar mig! För övrigt märkte jag precis att jag inte fotade Marcus nånting? Inga pussbilder på oss heller... Oh well, next time. Blev några bilder på Fredrik och Izza i alla fall, haha, det ligger en historia bakom bilderna!

Min statistik sjunker drastiskt när...

...Jag inte bloggar varje dag, haha. Jag menar, det är inte nådigt!

Jag brukar aldrig whina om läsare, men nu undrar jag vart ni tagit vägen!

*Sadface*

Haha!


Tååååååg.

Onådig baguett.

On the beach!


Island in the sun~

Just nu skulle jag och Marcus egentligen vara i stan och kolla på studenttåget, men vi skippade det på grund av att jag kände mig stressad redan nu, även om vi inte åker förrän klockan 15:40.

Igår när jag kom hem från mediadagen, som för övrigt var superskoj, så följde vi med Jimmy, Hannah och Nathalie till stranden. Första doppet för året, kanske? Nej, det var alldeles för kallt för mig... Men Jimmy och Hannah badade! Modigt! Det var mysigt att ligga på en filt i sanden i solen och höra när Marcus spelar gitarr. I love it!



Finns söta bilder på mig och Marcus i hans mobil, men orkar inte lägga in dem på datorn nu, kommer säkert ladda upp någon sen. Ska gå och lägga mig hos Marcus som spelar Nintendo DS i min säng nu, känns som om han är miles away även om det bara är tre meter! Vi hörs senare, ciao!

Efter ett litet uppehåll...

Så ville jag bara uppdatera litegrann! Och plus att jag ska försöka, lovar, att blogga mer, trodde ingen skulle märka men det är några som klagat på att bloggen tystnat. Konstigt kanske, men det gör mig glad!

Jag har haft mycket att göra sedan den 28:e maj Marcus kom hit. Vi har haft jätteroligt, mysigt och haft saker att göra nästan hela tiden, (inklusive mys!), just därför har jag mycket att blogga om. Men jag tror jag gör många inlägg om olika dagar, istället för att göra ett stort inlägg om allting, det kan bli rörigt.

Jag har nu två skoldagar kvar av årskurs ett i gymnasiet, sedan på torsdag är det mediadag och på fredag - Sommarlov. Overkligt. Samma dag åker jag och Marcus ner till honom i Södertälje, där stannar jag nog ett bra tag, hopefully.

Just nu sitter vi båda med ansiktsmask, ser ut som lila monster båda två, väldigt charmigt måste jag säga! Vi ska hjälpas åt med min rapport till naturkunskapen nu. Har jag världens gulligaste pojkvän eller vad?


Sjukt stressad.

Jag har en massa saker att blogga om, och en massa bilder att dela med mig av, men jag orkar inte just nu. Det känns som att jag har så otroligt mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja. Så jag bara sitter och stirrar.

Tur att Marcus är här. Ledsen att det kanske går ut lite över dig bara. Jag pratar inte så mycket just nu heller, men jag är bara jättestressad. Fyra dagar kvar nu... Bara fyra!

Måste kämpa lite till, bara lite till så är det över sen. Sen kan jag leva livet i nästan tre månader.

Over and out



I <3 U

Väldigt mysig dag!




Idag efter skolan åkte jag och Marcus in till stan med Anton. Jag och Marcus köpte thaimat på Noj's thai. Det var... Nom nom nom. Vi satt och åt på Möljen, där vi fick sällskap av jättesöta fåglar. Sammanlagt var det väl 14 fåglar? Och de var jättevänliga, åt ur Marcus hand! En verkade gå upp jättemycket i vikt, snabbt... Den höll på att störta när den skulle flyga över vattnet till andra sidan. Var det vårt fel?!

Nu ska jag och Marcus äta glass och se på Up! Godnatt!

RSS 2.0