Glada dagar!

Jag har inte skrivit i bloggen på två dagar nu tror jag, så tänkte att det kanske är dags. I tisdags kom Jonas hit! Väldigt efterlängtat och hittills har vi väl inte gjort så jättemycket, spelat och kollat på film.

Just det, det är ju nyår imorgon! Eller, inatt? Eller idag? Jag vet inte riktigt hur man säger, men oh well, hur man än väljer att säga... Gott nytt år! Till er som läser, hoppas alla har det jättebra ikväll. Sup inte ihjäl er bara... Jag vet inte ens vad jag och Jonas ska hitta på än, känns lite fail. Vill ju att det ska vara nått minnesvärt och roligt när han väl är här. Ska försöka planera nått skoj snart iallafall, använda min ljuvliga fantasi och sånt där.


Btw, katten åkte ju hem för några dagar sedan... Myste lite med henne innan det.

Mhmmm, nyvaken, mysigt hår!

Oh well, ska hoppa in i duschen nu, om inte Jonas tänkte göra det först, isåfall ska jag spela nu. Detta blir min nyårshälsning om jag inte laddar upp nån bild på bilddagboken lite sådär på kvällkanten också. Har inga pengar på mobilen heller, så bli inte sne på mig ni som skickar/har skickat gott nytt år-sms. Puss!


Dagen började ju lite sämre.

Dagen började inte bra alls. Jag vaknade klockan halv nio av en mardröm, tänker inte skriva vad jag drömde om, men det var om en av mina största rädslor. När jag vaknade ringde jag Jonas och beklagade mig lite, sedan efteråt fick jag dåligt samvete över att jag ringt och väckt honom. (F'låt plutten!) Efter det kom mamma upp och skulle väcka mig och Lina eftersom vi skulle åka in till stan för att fixa mitt leg. Det var hur kallt som helst och vi var jättetrötta, ändå satt vi i den där jäkla bilen (p.g.a. ett antal ärenden av mina föräldrar) i cirka två timmar i onödan, då fotoautomaten var ur funktion. Jag blev sjukt irriterad! Vi hade aldrig behövt kliva upp så tidigt. Jäkla skitgrejer.

Efter det åkte vi hem iallafall, och jag och Lina kröp ner i sängen och la på oss tre täcken och en fint. Vi somnade om efter ett tag och råkade sova från kl 12:00 till 15:00... lite fail, vi skulle in till stan vid kl 13 kanske. Well, vi åkte in till stan med Juju och Robin sen iallafall. Köpte ett par saker och blev 700:- fattigare. Kom hem för ett litet tag sedan och vi åt just middag. Proppmätt!

Nu ska jag och Lina (efter att jag testat mina kläder) fixa till lite i mitt rum och Lina ska hjälpa mig byta lakan i sängen (Jag suger på det...) för det har hon lovat. Får ju finbesök imorgon... <3

Ha en bra kväll ni som läser, och hoppas er morgon började bättre än vår. God kväll!


Inspiration

Älskar frisyren och den gulliga outfiten.


Lina
kommer hit snart! Ska städa mitt rum nu.

Ps! Slog rekord i läsare idag! Wohooo!

Godnatt.


Hemma från stan

Hej! Kom hem från stan för någon timme sedan. Jag fick ingenting inhandlat, men det var trevligt att spendera tid med Åsa, det var allt för länge sen! Vi avslutade med att äta på donken och ingen vet hur hon lyckas, men hon råkade välta ner min bricka på golvet.. haha! Vi bytte bord fort och jag tog min kära bricka som inte var lika fin längre med mig. Fotade, men det blev ingen bra :P


Detta måste vi göra om. Tack för en rolig dag! :)

Lina kanske kommer hit ikväll, vi får se. (I hope!) Men ska iallafall till stan imorgon och finally fixa LEGITIMATION! Haha, dock måste jag upp klockan 09:00 för vi ska göra det innan mamma åker på jobbet. Senare blir det stan med sötaste Juju. Allt ordnar sig, sötnos!


In till stan med Åsa!

Jag vaknade till detta idag.

Blev en suddig bild, men jag var helt nyvaken, haha.
Så söööt!

Kort därpå ringde Åsa och frågade om jag ville följa med till stan och kika på mellandagsrean, och det gör jag gärna. Vill gärna fördriva tiden, haha! Plus att det var ett tag sen vi umgicks, så det blir skoj.

Btw, för några dagar sedan var jag med Juju och vi fotade missen en massa. Här är Juju in action.

Sötnos!

Mon-Chan!

Jujus bild. Lilla, söta, gnällande katt. Kommer sakna dig när du åker hem!
Kommer sakna Juju också, för den delen. Love you <3

Nu måste jag fixa mig lite till, sen bär det av till stan. Finns på mobilen!


Off-topic

Tänk om du reagerat "Wow vilken tjej" när du såg mig.
Till och med när du gått förbi mig hade du vänt dig om för att titta lite till.

Hej hallå. Gårdagen var mindre bra på grund av ett par anledningar jag inte tänker dra upp nu, men det har ordnat sig och jag vill helst bara lägga det bakom mig och gå vidare. Ingen idé att fråga nått, det enda ni behöver veta är att allt är lugnt nu. Sötaste Juju hjälpte mig igenom det hela idag, tack! ~ <3

Den här dagen har varit helt okej, fick ett samtal av en person som är den one and only som alltid kan göra mig glad och få mig på andra tankar. Tack för samtalet! Vi ses jättesnart. Hoppas du överlever den långa resan bara.

Det blir till att stanna hemma ikväll igen, men jag tror jag och Juju kanske hittar på nånting. Mamma vill att jag ska stanna hemma iallafall. Lite off-topic, men vi har en liten, söt och galen katt hemma hos oss just nu. Hon jamar mer än någon annan katt jag mött, vill jag bara säga... men hon är mysig när hon kommer och lägger sig i fotändan av sängen på nätterna ibland.


Nermysad i täcket under Jujus mössa XD

Har väl inte så mycket mer att säga än så. Umgås med mig nån dag, någon! :)



Sicken seg dag!

Dagen efter julafton är alltid lika seg. Igårkväll kom Lina hit iallafall, och sov över. Det var mysigt! Fick jättesöta julklappar av henne, blev så glad. Vi låg och pratade mest hela kvällen, haha. Saknar dig redan.

Hon åkte hem för några timmar sen och nu sitter jag och har tråkigt, inga planer för kvällen heller, om inte jag och Juju hittar på nånting. Annars blir det väl en hemmakväll bara, dock inte särskilt pepp eftersom varken min nya datorskärm (widescreen, liten) funkar som den ska och inte mitt ljud heller. Någon teknisk där ute?

Anywho, jag fyller år snart! Min pappa berättade att de tänkte betala min UppCon-biljett och ge mig lite pengar. Dock ska jag försöka övertala dem om att ge mig en Nintendo DS eller köpa en X-boxkonsoll åt mig. Det är ju faktiskt mellandagsrea nu... då borde det väl betyda nånting! Jag hoppas på det bästa iallafall, helst vill jag dock ha ett rosa Nintendo DS. Give me, give me! Jag ska fråga om de kan betala min väska också. Sen är jag nöjd, lovar!



Om jag får ett sådant blir det till att köpa det nyaste Zelda.

The Legend of Zelda: Spirit tracks





Rundar av här. Godkväll!


Julafton!

God jul till er alla som läser! Min dag har varit lite upp och ned, men för det mesta har den varit bra. Har fått många roliga julklappar! Så är jag glad över det trevliga sällskapet av båda mina bröder samt deras flickvänner som också varit med. Julmaten var god som vanligt och Kalle Anka kommer alltid vara en tradition. Jag tänker inte skriva upp alla julklappar eller visa upp några bilder, däremot ska jag ladda upp lite bilder från dagen.


Ni som undrat hur jag ser ut när jag är
nyvaken, voilá! Haha, bjuder på det.


Far och mor, glada över att maten äntligen är klar.


Efter en tid spenderad inne i badrummet var jag klar
och redo för middag följt av julklappsöppning (<3)


Bror Jimmy och flickvännen Hannah under middagen.


Bror Robin och flickvännen Juju. (Sötaste tjejen ever!)


Systrarna Isabelle och Nathalie. Sjukt ful bild på mig men jag bjuder
på det, det är ju ändå julafton!


Avslutar med bilden på Juju och Robin. Bögflinet, Robin...


Vi har alldeles precis ätit efterrät med glass, grädde, maränger och choklad/kolasås och nu ska vi kolla på en film, Ice age 3. Haha, typisk familjefilm. Dock har jag bättre minnen från den filmen. Hoppas alla haft en underbar jul nu och fått åtminstonde något som stog högt på önskelistan.


Nu drar jag till stan...

...för sista gången före jul, har en julklapp kvar att köpa. Jag åker in med min syster och Johan, kanske går ett tag med Juju också, vi får se.

Gårdagen var jätteskoj! Izza kom hit med samma tåg som Juju, och vi hämtade upp dem båda på stationen. Sedan åkte jag och Izza in till stan med mamma och pappa, köpte julklappar, fikade och pratade om allt och inget. Älskar hur vi pratar, får aldrig slut på saker att prata om och vi har så mycket gemensamt. Härlig tjej den där Izza :* Hon åkte hem med ett tåg som gick nån gång vid kl 20:15. Efter det satt jag vid datorn en kort stund, sen umgicks jag med Juju resten av kvällen. Det var mysigt och roligt, vi pratade om en del saker och det var väldigt trevligt.

Imorgon är det julafton och jag är jättepepp! Jag hoppas det blir lika skoj som jag hoppas på. En av de få gångerna hela familjen är samlad. Oh well, jag ska göra mig i ordning lite nu. Hoppas alla får en härlig dag och är på lika gott humör som jag!


Kvällsbloggar

Bestämde mig just för att sluta med datumen i rubrikerna, blir bara konstigt ifall att jag vill skriva flera inlägg per dag. That's the thing of the day!

Någon av dessa skönheter blir min efter jul. Vet dock inte vilken jag ska välja än.


Denna!


Eller denna, fast i rosa ^^

Den första kostar dock 250:- mer, men båda är sååå söta. Får se hur jag gör.
Open for opinions ^^



2009-12-21 - Mot stan

Goddag, jag ska alldeles snart fara in till stan för att köpa julklappar, ska då alltid skjutas upp till sista minuten. Pappa skjutsar in mig, jag vet inte hur Lina tar sig in, vi kanske svänger förbi och plockar upp henne först. Hälsa på mig om ni ser mig där, vettja :)

Igår åkte jag till Lina och var med Lina och hennes pojkvän André ett tag, men han åkte hem den tönten. Så umgicks jag och Lina ett tag, tills vi skulle gå till busshållsplatsen eftersom min buss gick om ett litet tag. Jag missade bussen och efter mycket övertalning lät Lina mig gå hem. Jag gick fem kilometer när det snöade ute och var ganska djup snö lite här och där! Men det var mitt eget val, så jag ska inte klaga. Jag har iallafall motionerat för resten av året! Lina gick med mig en kilometer iallafall.
När jag kom hem sa min bror att jag var störd, men för en gångs skull käftade jag inte emot och gick och la mig nästan på en gång. Drömde en mardröm på natten och vaknade kl 10. Skönt att vakna, måste jag säga.

Nu måste jag skynda mig. Imorgon kommer Izza och hälsar på mig, har saknat tjejen som f*n! Ska bli helt awesome! Just nu hör jag min bror sjunga i duschen, det låter ju... väldigt fint, måste jag säga. *Asg*


Såhär ser jag ut idag!
Edit: Såhär ser halva mitt ansikte ut idag xD

I'm off!


2009-12-20 - Time passes by

Nu är det bara fyra dagar kvar till julafton. Sedan ytterligare elva dagar kvar till nyår, och sexton till min födelsedag. Snart ett år sedan jag fyllde femton. Gud, jag kände mig så stor. Nu kan min bror aldrig kalla mig för fjortis längre! För nu är jag femton, det är ju jättestort. Att tiden gått så fort är skrämmande. Och allt har förändrats så mycket sedan dess.

Det har snart gått ett år sedan något som ärrade mig något enormt inträffade. Det har gått snart två månader sedan jag gjorde mitt livs misstag, som jag nog aldrig kommer över. But what doesn't kill you only makes you stronger, right?

De säger att tiden läker alla sår, men hur länge måste man vänta? Saker och ting kanske förändras, men ingenting kan bli ogjort. Och det kommer alltid finnas kvar ärr, hur gärna man än vill tro något annat. Jag har gjort många misstag och jag har lärt mig av dem. När det nya året börjar så hoppas jag verkligen på ett bättre år. Ta mig inte fel nu, år 2009 har varit både bra och dåligt, med ett antal höjdpunkter som jag alltid kommer bära med mig. Men jag hoppas jag kan göra 2010 ännu bättre. Jag har nyårslöften, det tycker jag alla bör ha. Och alla bör göra sitt bästa i att hålla dem.

Jag har en del saker att reda ut, saker att göra, saker att säga, saker att upptäcka och saker att förstå. Det finns mycket framför mig som jag måste ta itu med förr eller senare, men jag är inte rädd. Jag vet iallafall vilka som kommer finnas där vid min sida under tiden. Vet inte riktigt vad jag får ut av detta inlägg egentligen, jag antar att jag bara vill säga, ta vara på tiden. Man lever bara en gång, vad jag vet. Man ska inte vara rädd för att göra det man vill... eller vara den man vill. Ingenting är omöjligt. Jag ska själv försöka ta mina egna råd här, för även jag är osäker. Det får väl helt enkelt ta sin tid.

Hur jag mår? Jag har väl mått bättre, men jag överlever. Jag har ingenting att klaga över, enligt er. Men alla har väl sina hemligheter.


2009-12-19 - Lördag kväll!

Det är lördag här uppe i Hudiksvall, inte bara här hoppas jag, men you get the picture. Vet inte riktigt vad som väntar än förutom att min bror Robin kommer hem och hälsar på, förväntansfull måste jag säga. Har inte träffats på två månader, och innan det dröjde det också hur länge som helst. Så det blir väl skoj. På tisdag kommer hans söta flickvän (även min vän) Juju också! Är så glad att hela familjen snart är samlad igen, snart fattas bara min andra bror och hans flickvän Hannah. Yay for christmas!

Jag vet vad som händer ikväll, tror det blir en hemmakväll med familjen bara. Lina skulle komma hit, men det blev tydligen inte så. Igår bloggade jag inte för jag åkte till stan med min syster. Vi letade lite julklappar och tog en fika. Såhär såg jag ut på bussen in.



Tror jag nöjer mig med två av bilderna...
SER UT SOM TWO FACE!
Hade ju ett par... mindre charmiga också.


Min syster ville vara med på en kant. (Fingrarna)
Älskar min underbara mobilkamera alltså.
Lika mycket som vi älskar skuggorna!

Well, sen spenderades kvällen hos min klasskompis Olof, vi såg på film och Gustav var också där. Det var ju... en speciell kväll måste jag säga haha, men det var jätteskoj och värt ^^


För övrigt så har jag varit sjuuukt sugen på att spela Tekken 5 hur länge som helst nu! Men varken jag eller någon jag känner som bor i närheten har det. Så tråkigt! Och deprimerande när man vill spela något, så kan man inte!



BLIR SÅ PEPP AV LÅTEN OCKSÅ! Kill meeee

Oh well, ha en trevlig kväll. Om någon där ute har Tekken 5, spela en timme eller två i min ära, tack.


2009-12-17 - Jullov!

Nu är det över, äntligen jullov. Skiter i julavslutningen imorgon, känns ju lagomt ovärt att behöva ta bussen som går 08:05 och julavslutningen börjar kl 10:00 till kl 10:30. Funkar inte att ta kl 09:30 bussen heller, för då, om man inkluderar stadsbussen är jag i skolan 10:20... så jag hoppas ni förstår varför jag inte dyker upp :P

Mediadag idag! Det var jätteroligt! Även om vi skämde ut oss en hel del, haha. Vårat lag kom tvåa, vi var fyra lag. Lag Rudolf ftw, hahaha. Galet kul att vi på media gör så roliga och gemensamma saker ibland. Bra jobbat, MK08!

När jag kom hem idag slocknade jag på soffan, sen vaknade jag tre-fyra timmar senare, så nu har dagen tagit slut. Är skeptisk angående G-festen imorgon, tror jag blir hemma. Nyss sträckte jag på mig och det knakade i exakt hela ryggen och vid skuldrebladen och allting. Blev asrädd!


Nu ska jag gå ner och se på film, ni kan lyssna på en bra låt medans.




2009-12-16 - Slut på skoldagar!

Sådär, slut på skoldagar, finally! Nu återstår bara mediadagen imorgon och julavslutning. Tror det kommer bli roligt med mediadag, umgås lite med media tvåor och treorna.

För övrigt så har jag redan tröttnat på snön. Det var mysigt den första dagen, men när det snöar i tre dagar är det inte lika skoj tycker jag. Det är ju alltid trevligt när det precis snöat och man ser inte vart det är is, så halkar man... lustigt, mycket lustigt.


Jag när jag väntade på bussen som aldrig kom.
Don't judge me because of the censur, blir helt enkelt inte bra på bild!



Där var jag påväg till bussen.
Som jag sa... Ofotogenisk.


2009-12-15 - Snart jul

Imorgon är sista skoldagen, dagen därpå har vi mediadag i skolan och på fredag blir det julavslutning och G-fest! Men känns som om jag har en massa att göra innan det :P Media är en krävande linje.

Imorgon har vi bara två lektioner, idrott och matte. Jag hatar matematik. Jag har haft problem med det sen sjuan, alltid skitit i det för det mesta men sedan kämpat på som bara den för att sedan ändå få IG. Jag fick IG i sjuan och åttan, men jag kirrade ett G i nian! Det roliga är att nu i gymnasiet har jag redan fått IG på två prov och sket i det senaste provet för jag hatar att få IG, vem gör inte det liksom? Dock måste det ju göras. Fattar inte varför det är så viktigt med matte, det enda man borde kunna är väl det man redan lärt sig?.. Det kommer ju hela tiden nya saker jag aldrig kommer få användning av! Jag börjar till och med bli rädd för att gå på mattelektionerna för att jag inte kan se min mattelärare i ögonen längre. JAG BEHÖVER INTE MATTE!!! Plus att min mor och lärare ger mig dubbla budskap.

Henrik: Jag förstår att matten är jobbig för dig, det som är viktigt är att du gör ditt bästa, för det viktigaste är ju att du mår bra, och jag vill inte att du ska må dåligt p.g.a. detta, därför kör du på i din egen takt. Om du nu får IG så vore det inte hela världen, men jag vill att du gör ditt bästa, okej? Förstår du? Bra :)
Min mor: Nu jävlar ska du inte köra i matten, du får gå på alla resurslektioner och jag skiter fullständigt i om du får gå dit utan Anton, du ska göra det och du ska få godkänt i matte, fattar du det?! Annars kan du glömma fler resor och internet på kvällarna så nu jävlar skärper du dig!

Vad ska man tro? :P Oh well... vad gör det, det är ju snart jul! (Höhöhö, Ida ;D)


Jag tycker det är roligt att jag får många besök i min blogg varje dag, trots att jag inte uppdaterar så ofta!
Idag har jag fått 35 besök, vilket jag tycker är jätteroligt, höhö. Undrar vilka som läser ^^

Idag ramlade jag påväg hem från bussen, eller jag halkade mer. Jag och min granne halkade båda två, på samma ställe. Ganska kul :P Dock gjorde det ganska ont. Men vad gör det... det är ju snart jul! (lol)


2009-12-13 - Söndagsbak

Klockan är 12:30 när jag skriver detta, jag klev upp kl 11:30. Nu sitter jag i köket och gör min mor sällskap när hon bakar! Senare ska vi baka pepparkakor, men hon ska baka allt möjligt, så jag kommer nog.. gå upp en del i vikt. Don't judge me! Blir bara mer att älska. Söndagar brukar vara jättesega men jag har mycket att sysselsätta mig med idag.





Hoppas de som läser får en fortsatt trevlig dag, det är inte långt kvar till lovet nu. Snart julafton, nyår och framförallt min födelsedag! Plus att snart är det en speciell dag, den längtar jag efter ännu mer än de föregående sakerna. Då är det galet! Jag tror nyår och min födelsedag kommer bli en gnutta bättre än de brukar vara i år iallafall.

Nu ska jag ta en nybakt kanelbulle och ett glas julmust!


2009-12-12 - En helt onödig dag

Jag hade egentligen inte ens behövt vakna idag, jag är helt opepp för jag vet att det inte kommer hända ett skit. Har jag alltid haft ett så tråkigt liv? Vad hände med mina vänner haha, vart tog de vägen? Det har väl något bättre för sig. Inte så konstigt kanske, det är ju jag som är på ett underligt humör.

Jag spenderade gårdagen framför tv:n och min mini PC jag inte använt på månader. Jag blev snabbt påmind om varför... den är så goddammit SEG. Hur irriterande som helst.

Nåja, kanske ska baka idag eller imorgon iallafall. Någonting att se fram emot! Plus att lovet börjar snart. Jag borde vara överlycklig, ändå är jag alldeles... jag vet inte, inte glad iallafall, kanske bara är årstidens fel. Mörkt, kallt och blött. Är det bara jag som påverkas av det?







2009-12-11 - Helg!

Nu är det återigen helg och jag har inga som helst planer. Vad kan jag ioförsig göra? Jag är ju fast hemma :P
Imorgon ska jag dock försöka ta mig upp tidigt då jag har lite grejer att göra i stan. Om jag tar mig upp ur sängen :D

Såhär såg jag ut för två dagar sen.
No make up!




















Jag vill ut och dansa. DANSA HELA NATTEN!

Julafton om 13 dagar.

Jag har fått världens utväxt och vill göra något med mitt hår, delvis att någonting ska hända innan jag förmultnar.

KOM HIT NÅGON, gör mig sällskap, ta med lite tv-spel och godis, I NEED IT.


Jag fyller år om 25 dagar!


Ber om ursäkt för knäppt inlägg :)

"Sometimes you gotta act like you don’t care
That’s the only way you boys learn"




2009-12-10 - It's got to be just perfect!

Igår morse, tio minuter innan jag ska pallra mig iväg till bussen till skolan råkar jag ut för ett smärtsamt fall. Jag tar tre trappsteg neråt, sedan halkar jag och dunsar ner hela vägen för trappen. Slog i min svanskota ett antal gånger, och blir liggandes på golvet ett tag. Aj så in helv- var min första tanke, sedan sneglade jag mot klockan och såg att bussen går om två minuter. Fanns inte så mycket annat jag kunde göra än att ta mig upp på fötterna, på med skorna och jackan, ta tag i väskan och stappla iväg mot busshållsplatsen. Jag lämnade idrottsväskan hemma, no way in hell att jag spelar badminton såhär.

Nu sitter jag här, ett och ett halvt dygn efteråt och har legat ner i nästan 24h, med några få gånger jag stigit upp för, låt oss säga, nödvändiga saker. Jag mår inget vidare och jag missade två prov i skolan, men jag kunde inte ta mig upp ur sängen imorse och jag blev nästan yr bara jag tänkte på hur många trappor vi har i skolan. Jag hoppas min svanskota blir bättre snart, för jag har inte tid att vara hemma från skolan.

This sucks! Ingenting att göra, kan inte ens sitta vid datorn. Ska strax gå och lägga mig nu. Ha en fortsatt trevlig kväll, don't you dare laugh at me!



2009-12-09 - Getting started

Tänkte att nu denna sömnlösa natt, ska jag göra mitt officiella första, riktiga blogginlägg! Jag kan inte sova, tur att jag har sovmorgon imorgon. Oh wait... måste ändå ta bussen som går 08:07. Börjar 09:40!

Idag, eller ja igår, tisdag, var min längsta skoldag jag har. Går från kl 08:00-16:00. Tur att dagen startar med en rolig lektion, foto. Men jag hade väldigt problem med en bild jag skulle framkalla, tror jag fick göra minst tio provlappar och när jag väl fått till skärpan, ljuset och allt så hamnar bilden snett eller utanför och jag fick nästan ett utbrott. Men till slut, fem minuter innan lektionens slut nådde jag det resultat jag strävat efter hela lektionen. Tack gode Gud! Ganska viktigt för mitt betyg, har inte framkallt så jättemånga bilder och det är den första hon tyckt varit extremt bra. Lite roligt! ^^

Har två av de trögaste lektionerna på raken dock, samhälle och MK (mediakunskap). Satt bort hela samhällslektionen, och MKlektionen som egentligen är viktig för mig, med tanke på att jag har ett prov jag borde ha pluggat till, satt vi också bort. Men det finns ett mysrum i skolan med jättesköna saccosäckar, där satt vi och häckade istället. Tiden var till för just att plugga, men nej, haha.

Efter skolan bar det av in till stan, sedan på ett MUF-möte. Blev medlem i MUF för två veckor sedan och bryr mig inte om vad folk säger egentligen haha, fått både positiv och negativ respons. Mötet var trevligt iallafall, blev definitivt intresserad av att gå på fler. Ska på ett till imorgon igen, faktiskt ^^


Detta blev ett rätt så tråkigt inlägg, och lite långt kanske. Kommer inte bli så tråkigt i fortsättningen, jag lovar!


Såhär såg jag ut när vi låg och slappade i mysrummet.

Always the cheeks...

 

 



Välkommen till min blogg!

Hej, jag heter Isabelle men kalla mig Isa, jag lystrar ej till hela namnet! Jag är 16 år. Jag går första året på Bromangymnasiet i Hudiksvall, på linjen Media och kommunikation. För ett tag sedan började jag blogga som ett tidsfördriv och för att jag ville ha något dagboks-liknande. Det är mest för kul, kommentarer och besökare uppskattas självklart, men det är inte det som är viktigast.

Här kommer jag skriva om saker jag vill skriva om. That made a lot of sense, didn't it?

 

Nej men, det kommer väl mest att handla om mig, min vardag, saker jag gillar/ogillar, händelser, trevliga saker och allmänt random saker. Jag vet inte hur många som är intresserade av att läsa, men jag gör det mest för min egen skull och för att de jag inte pratar med så ofta ska få delta lite ändå, haha. Ska inte tvinga någon till att kommentera, men det är ju fritt fram att yttra sig om det jag skriver. :)

Såhär ser jag ut:



Ha en bra dag! :D


RSS 2.0