He is all mine!





...And he is going to sleep next to me NAO! ♥

Happy timez!

I fredags kom Marcus hit som sagt. Han är här än och ska stanna mycket längre, hur nice som helst! Jag har dock inte lika mycket lust att blogga medans han är här, men jag kommer väl slänga in något inlägg lite då och då, ni får hålla utkik om ni är intresserade. Just nu är bilderna vi knäppt hittills på ett minneskort hemma hos min bror, vilket betyder att jag inte har några bilder att dela med mig av hittills, men det kommer, i senare inlägg, som sagt!

Vi har nyss kollat på Final destination, och ska nu kolla på The book of Eli. Den ska tydligen vara grym, vi får se vad jag tycker sen! Marcus har redan sett den.

Lite onödigt inlägg kanske, men kände att jag behövde uppdatera eftersom jag inte bloggat på två hela dagar, oj oj. Vi får se när jag bloggar igen, nu ska vi njuta av filmen och bara ha det mysigt. På tal om inget så vill jag absolut inte tillbaka till skolan imorgon, men jag är så illa tvungen. Villkoret att Marcus får vara här fast jag går i skolan är att jag måste sköta den perfectly. Illa... Men totally worth it!

Over and out!

"Sha sha bloggen"

Melody Lekfull säger:
haha så hur stavar man göteborgare?
A-W-E-S-O-M-E
Isa | To rubtown säger:
Norrlänningar då? D:
Melody Lekfull säger:
öhh
D-Ä-R D-E-T F-I-N-N-S S-T-Ä-L-L-E-N V-I A-L-D-R-I-G H-Ö-R-T T-A-L-A-S O-M
:' D
Isa | To rubtown säger:
D:
Iggesund?
Norrmän då?
Melody Lekfull säger:
haha norrmän..
V-I K-A-N I-N-T-E S-V-E-N-S-K-A
Isa | To rubtown säger:
BLONDINER DÅ?
Melody Lekfull säger:
S-H-A S-H-A B-L-O-G-G-E-N
AHAHAHA
Isa | To rubtown säger:
HAHAHA

Glaaaaad idag!

Idag vaknade jag runt klockan åtta, med andra ord försov jag mig. Jag ville absolut inte varken till Iggesunds bruk för studiebesök eller till skolan alls idag. Av en väldigt speciell anledning. Är nu min mamma evigt tacksam att hon lät mig strunta i studiebesöket, så fick jag spendera morgonen på bästa, möjliga sätt. Ligga och mysa med min underbara pojkvän! Just nu sitter jag dock i skolan, fick lov att gå på lektionerna i skolan i alla fall, fair enough. Jag har en lektion kvar nu och jag längtar hem så obeskrivligt mycket! Mer än någonsin.

I've missed you! Nu kommer jag vara lycklig tjej ett bra tag fram över. Han blir här i två veckor, sedan åker vi till Södertälje den elfte och vem vet när jag kommer hem? So so happy!

Sailin' steady with M ♥


Shopping.

Lite nödvändigt smink införskaffades idag!

 

L'oreal True match Powder 150:-
Sminkborste 59,50:-



Isadora Eyeliner Black 95:-

Åkte in till stan idag runt två, kom hem runt nio?

Åkte in till stan, själv, med huvudvärk dessutom, för att göra några ärenden eller ja - Handla några nödvändiga saker bara. Sedan ringde jag Anton och gick till Jambo där han och Jakob satt. Förvånad över att Josefin inte var med satte jag mig med dem och vi satt och pratade i minst en timme, det var ubermysigt!

Sedan övertalades jag att följa med på en "Estetisk afton", orkade verkligen inte egentligen, men jag ångrar inte att jag gick dit, det var trevligt och Alex är en väldigt mysig tjej, vi kan nog prata om allt möjligt!

Oh well, sammanfattning: Värd dag med mindre trevlig början, men trevligt slut.

Nu är det för övrigt bara några timmar kvar... Lääängtaaar!

Huvudvärk. FML

Idag vaknade jag med världens hemskaste huvudvärk. Väckarklockan sved i öronen och solen som lyste in i fönstret smärtade i mina ögon. Stängde av klockan, reste mig upp. Det kändes som ett slag i ansiktet, eller ja, mer i huvudet, jag höll på ramla ihop! Gick ner och tog en dexofen och en ibumetin, sen gick jag upp och la mig igen. No way in hell att jag åker till skolan nu. Jag somnade om en stund, tills mamma ringde och väckte mig. Hon blev arg när jag inte var i skolan, och trodde antagligen inte på mig, men vad kan jag göra? Hon sa åt mig att gå ner igen och ta två dexofen och en alvedon, så jag gjorde det. Hon sa även åt mig att ta halv tio bussen, vilket kändes helt omöjligt. Huvudvärken vägrade verkligen försvinna, och jag sitter än med huvudvärk, eftersom jag inte kan somna heller.

Dock är jag ändå tvungen att åka in till stan snart. Måste köpa ett par saker och en annan grej. Jätteskoj, särskilt då jag måste gå omkring själv om jag inte hittar någon på stan, eftersom jag inte har några pengar på mobilen. FML

Orientering - Står inte på min gilla-lista.

Idag så var jag och Josefin jätteduktigt och vad med på idrotten, båda två. Även om vi kom några minuter försent, men de väntade på oss vid slingans start. Orientering stod på schemat, jag och Josefin skulle gå tillsammans. Hur f*n ska det här gå?

Det gick väl helt okej i början, vi hittade två stationer ganska fort! Dock klagade vi mest hela tiden på hur jobbig skogen hur. Alla pinnar som piskar till en i ansiktet, stenar och stubbar man snubblar på, alla äckliga insekter och spindelnät. Just därför blev jag överlycklig när jag såg en liten grön, fin "gräsplätt" mitt i skogen! Såklart jag ville springa på den! Såklart det inte skulle vara en gräsplätt, utan ett jäkla träsk! Såklart jag ramlar och såklart mina skor fylls med vatten! Fick gå med blöta skor och strumpor hela dagen, fått skavsår och det har varit jätteobekvämt. Glömde strumpor eftersom jag sov över imorse, därför jag inte kunde byta. Allt detta p.g.a. denna dumma, onödiga orientering! Oh well, vi hittade i alla fall 5/8 kontroller, tycker det var starkt. Vi har btw också klättrat ner för ett berg, tillsammans med Elina och Caroline.

Orientering är bara så... 2005, vad vet jag. Vem orienterar nu för tiden? Nu finns GPS och grejer. Hört talas om kompass?!


Naturkunskap!






Hahaha, ja, taggade bilder...



Blev just taggad på ganska många hemska bilder... Men haha, jag bjuder på det för den här gången, klassfesten var så GRYM, vilket gör mig generös idag. Hahaha, studsmattabilderna... Åh, så kul det var. Bea

Helt klart bra dag idag.

Idag skulle vi egentligen sluta 16:00 men otroligt nog kunde vi ta 14:20-bussen hem. Awesome? Yes! Vi var på teater först, men jag, Josefin och Erika gick i pausen. Ska se den imorgonkväll igen, så jag kan se klart den. Det var grymt underhållande.

Nu ikväll var jag in i stan med pappa och kollade när mamma och kören hon är med i sjöng på Björkberg. De var jätteduktiga och min mamma var jättegullig. Blev så stolt, hon är jätteduktig!

Har inte så mycket mer att skriva, jag vettetusan om jag kommer orka träna idag, men jag känner mig jättedegig, det blev fika under deras lilla konsert och jag drack lite coca cola idag. Vill träna, men jag är jättetrött...

Men men, allow me to laugh.

Svar på tal.

hur mycket redigerar du dina bilder egentligen?

Vad många
dryga kommentarer jag ska få då... Inte mycket alls, jag ändrar lite på mättnaden ibland, annars endast kontrasten, för att bilderna ska bli ljusare och trevligare för ögat. (Imo) Däremot ändrar jag alltid till "Auto contrast" och "Auto color", men det blir ofta ingen större skillnad heller. Brukar jag göra en ram också.

Före:



Efter:



OJ, vad stor förändring?

Ett till exempel då.

Före:


Efter:

De två sista var inte likadana, men hade inte kvar originalet, men de är knäppta precis efter varandra.

Nå, så mycket redigerar jag väl inte? Tycker bara bilderna kan se bättre ut om de är ljusare.

Svar på tal.

Hur håller du dig motiverad att blogga trots att du typ aldrig får några kommentarer? :P Kan inte vara så jättekul

Och meningen med att blogga är ju absolut att få hundratals kommentarer. Nej, det är inte så viktigt för mig, jag bloggar mest för min egen skull och tycker bara det är kul att folk läser och slänger in en kommentar här och där. Det duger jättebra för mig!

Såhär snygg efter work out!

Svettig Isa

cute Pictures, Images and Photos

 


43 minuter på crosstrainer ikväll. Rekord.. Jag är grym!

Planerad vecka, indeed.

Det går fortare så, känns det som!


Bra dag/Dålig dag? Bra dag!

Idag hade jag muntligt nationellt prov, vilket gick skitdåligt, det blev inte precis bättre av att jag sedan fick reda på att jag endast får VG i Engelska A. "Jag vet att du har kapaciteten, du har jättebra språk och skriver samt pratar jättebra, men du missförstår ofta mina instruktioner, så det blir VG i Engelska A. Dock är jag nästan säker på att det blir MVG i Engelska B om du fortsätter såhär, vi får hitta på något angående instruktionerna bara."

Jag blev jättenedstämd, men höll humöret uppe, var som vanligt och pratade normalt, men jag kände mig ganska deppig. Efter skolan gick jag och Lina på stan ett tag, kollade på bl.a. foundations, kläder och bikinis. Sen bar det av hem till Lina där vi åt glass och såg på en Super Mario Bros film, haha, nostalgi!

Det var skönt att bara prata och ha det mysigt, saknat min bästa vän.



Nu ska jag träna och se på Glee, ska satsa på 40 minuter crosstrainern, ska göra mitt bästa!

Rätt och fel?

Bilden säger väl det mesta, haha, men ta den inte helt bokstavligt. Vill bara komma i form och få bra kondition, för en gångs skull. På helgerna kan man väl unna sig ibland, men ja, till sommaren ska det bli ändring på en hel del saker. Jag är grymt taggad, jag och världens bästa pojke ska göra det tillsammans!

Peppa oss! Framförallt mig, lataste tjejen i stan, nu ska jag komma i form!

Började träna lite smått idag, 35 minuter på crosstrainern utan uppehåll... För att vara jag är det TOTALLY awesome.


Isa be eyein' this with pleasure.


PACMAN-POWER

Idag väckte pappa mig runt kl 12. Jag låg kvar i sängen ett tag, sedan kommer min söta mamma upp med två nybakta bullar och ett glas mjölk. Fattar ni hur glad jag blev? Så sjukt gulligt! 1-0 till mamma.

Vill bara tillägna en rad åt Josefin: Tack för att du bjöd i fredags, jättegulligt!

Den 28:e eller den 4:e får jag finbesök, och jag längtar jättejättemycket. Sedan den 11:e juni far jag ner till Södertälje med Marcus, hur mysigt som helst. Jag har så mycket att se fram emot i juni! Ska spendera en massa tid med min finaste. *Glad*

Och, sist men inte minst, PACMAN HAR 30-ÅRSJUBILEUM :D

Lovely!

Inspiration - Drömoutfit


Leopardmönstrat

Amagaaaad... Jag vill shoppa!

Helt klart värd kväll igår.

Runt kl 20 kom jag in till stan igår och åkte till Sanna, pappa hittade dit som tur var, efter ett par varv runt kvarteret. Det blev roligare än jag förväntat mig (inget illa menat, men!) och jag hade jättekul! Det var grymt värt att spendera tid med klassen, allihopa liksom. Synd bara att några inte kunde komma, men det blir fler gånger, right?
Såhär såg jag ut.



Bilder från själva klassfesten hamnar på facebook, i det här albumet. (Snart!)

Runt halv tolv drog jag, Anton, Olof, Agnes och Christoffer till g-festen (vilket absolut inte var planerat). Josefin, Anette och Erika drog dit runt halv tio(?). Jag hade inga pengar, men de la ut åt mig, haha, tack! Det var grymt ovärt i början, fattade inte vad vi gjorde där. Men till slut blev det lite roligare, fick dansa lite som jag velat hela kvällen (enda anledningen att jag gick med på att följa med dit) och det hände en och annan grej.

Tack till klassen, till alla jag träffade på och särskilt tack till Sanna. Och! Malta, peace out!!!

Klassfest ikväll, hoho

Japp, blev en liten klassfest ikväll tydligen. Jag ska åka in till stan om en halvtimme, sedan leta efter Sannas hus, själv. Hur det går vet jag inte, vi får väl se, haha!

Slutbloggat för ikväll, förmodligen, hoppas alla har en trevlig fredagkväll!

Ber om ursäkt för hemskt tråkigt inlägg!

Vad gör jag hemma just nu?

Igår bestämde jag mig för att inte göra nationella provet i matte idag. Av flera anledningar, jag tror det blir bäst såhär bara. Jag får göra det när det passar bättre, om en vecka eller två, vet inte när omproven är.

Tiden går fort nu, och jag har mycket kvar att göra. Tre veckor kvar nu. Få se nu...
Engelska - Arbete om Kalifornien + Redovisning
Engelska - Epicac
Matte - Del 2 nationella
Matte - Prov, funktioner
Samhälle - Prov, så styrs Sverige
Samhälle - Sverige/Uganda
Svenska - Roman + Bokanalys
Svenska - Fördjupningsarbete om spelet Zelda
Svenska - Nationella?
Mediakunskap - Prov, "spelregler för press, tv, radio"
Naturkunskap - Rapport, rent vatten i Sverige + liten redovisning
MPR - A3-Affisch

Undrar om det är något mer...

Oh well, sen går jag ut ettan på gymnasiet. Om tre och en halv månad börjar jag tvåan. Stor tjej!

Bloglovin

Nu har jag lyckats lägga in en bild/text som också är en länk i menyn, så nu är det jättelätt att börja följa mig via bloglovin, kul va? Så ni vet liksom!

Titta i menyn bara.

leftarrow Pictures, Images and Photos

Sol och mys på möljen

Jag, Josefin och Anton gick runt ett tag på stan och slutade på möljen där vi satt och stekte i solen ett tag. Jag letade efter en jacka, utan framgång. Kanske skippar en jacka för nu, är ju ändå jättevarmt ute.

Jag har mailat min kusin Zimone ikväll också, och frågat om hon vill färga mitt hår och försöka få det till färgen jag vill ha. Hoppas hon är på gott humör, haha! (Zimone är frisör, asnice!)

Ash blonde


To do-list


Mediakunskapen idag...

...Beskriver jag med några bilder.








Miss you!


Imo

Älskar att var uttråkad, så uttråkad att jag uppfinner a brand new kategori till bloggen liksom. "Imo" - "In my opinion", vad kan det vara då? Det är inte samma sak som "En sanning om mig", I tell you, för där är det saker om mig, nu är det saker jag tycker, åsikter och grejer. Lite som att "hissa och dissa", kanske... Men jag gillar inte det uttrycket, haha, gillar det bara när Jossa använder det. Kanske lite tips också? Vi får se, haha.


Smink

Gör så sjukt mycket.

 

De flesta t.ex. killar säger åt sina flickvänner att de är minst lika fina utan sitt förbaskade smink, men även ni måste erkänna att smink kan vara jättefint också? Jag är sjukt pepp på att bli skillad på allt inom make up i framtiden. Eyeliner, mascara, ögonskuggor, lösögonfransar, ögonbryn - rubbet. Ska bli grym! En vacker dag...


~Inspiration~

Källa: Google



Källa: www.vimee.net


Att leva på studiebidraget...



Det här är vad jag har planerat att köpa den här månaden. Inte exakt det på bilden, men alltså:
En jacka
Strumpbyxor
Puder
Foundation
Eyeliner
Hatt
Hårfärg


Det kommer ju gå på en hel del pengar... Sen att jag ska åka till Marcus när sommarlovet börjar gör mig också lite stressad, jag vill ju inte vara helt pank där nere och ska ha råd med resan också. I'm so totally f*cked, jag hatar pengar! FML, pengarna räcker inte till!

Powernap? I think not...

Kom hem från skolan för ett tag sedan, har varit jättetrött idag. Åkte hem direkt efter skolan för en gångs skull, anledningen till det var för att jag känner mig ohyggligt ofräsch och ofin idag, plus att jag är så himla trött.

Funderade på att ta en powernap nu så jag orkar ta itu med lite saker senare ikväll, men jag skulle göra ett misstag. Skulle inte vakna av klockan och sen - inte kunna somna inatt. Livet är hårt!

Klicka på bilden!

Någonting som står högt på min inköpningslista...



Fortfarande... Nu har jag till och med testat spela på ett, Marcus har en och det är grymt kul! Jag vill ha, vill ha, vill jättegärna ha! Både söt och rolig, tänk vad fort mina tågresor skulle gå...

Billigast jag hittat kostar 1400:- och då lever jag på studiebidrag också, så det blir dyrt ändå. Kanske kan köpa en begagnad? Hmm...

Dagens look, ha-ha

Såhär ofräsch var jag i skolan idag. Titta mitt stripiga hår...

Usch, haha, den bjuder jag på. Okej att jag knappt syns ;D

Svar på tal.

Fråga: kan inte du börja lägga upp dagens outfit?

Svar: Det känns så mainstream, alla jag känner som bloggar håller på med det. Plus 1: Att jag ogillar att ta bild på hela min kropp. Plus 2: Så brukar jag inte ha så mycket att visa upp ändå heller, haha.
Men vem vet... Kanske nån gång i framtiden.

Mysig dag idag

Idag försov jag mig litegrann, men kom till skolan runt klockan 11. Då får jag reda på att varken Anton eller Josefin är i skolan. Tur att Anette fanns där! Söt tjej det där.

Det blev en hel del flum idag i skolan. Pratade en hel del med My, det var jättemysigt och trevligt, vi verkar ju ha en del gemensamt? Vi tänker likadant också tydligen, hahaha. Internskämt ftw!

Efter skolan mötte jag mamma på stan och vi gick och åt glass, sedan gick vi och hälsade på min syster, satt och pratade ett tag tills jag sprang iväg till bussen. Fick sällskap av Marcus via telefonen on my way home

Jag och mami


Dagens citat

Lite random citat från de senaste dagarna.

 

Jag tog fram Pegasus

Nu rider jag honom


Jag överlevde fallet

Nu dog jag

- Anton Westin

 

 

Lina Hedblom: Jag kommer få VG i naturkunskap jag, för jag är bäst!

Marcus Jonsson: Får man inte MVG då?


Kommer knappt på någon rubrik...

Det är obeskrivligt tomt här hemma. Det första jag ser när jag kommer hem och går upp på mitt rum är ett plektrum som ligger på golvet. Sedan en överraskning som gjorde mig jätteglad... Made my evening Nu klarar jag mig nog ett litet tag i alla fall!

Jag ser inte fram emot den kommande veckan i skolan, och jag vill inte träffa min mattelärare. Jag skäms efter nationella provet. Plus att min mentor vill träffa mig på onsdag och prata. Så efter en perfekt vecka väntar en massa jobbigt, självklart! Ska försöka hålla humöret uppe ändå dock.

Nu ska jag skriva av mig lite i mina två hemliga bloggar. *Tease*


Ignorerar min enorma hand...

Glada dagar!

Jag sitter här i Marcus knä och tänkte blogga lite. I onsdags kom han hit, samma dag som jag failade på nationella i matte, och det var väldigt behövligt. Som plåster på såren. Nu pussade han mig på kinden! Myyyyys!

Jag längtar inte till morgondagen. För det första - Skola, så jag slösar bort flera timmar av Marcus vistelse här. För det andra så åker han hem. Det tog emot att skriva det!

Här kommer bilder från veckan!





Har inte fotat så jättemycket, men några bilder blev det. Nu har vi bloggat i två timmar snart, det tar tid sånt här. Vi ska gå och handla nu och ta vara på sista kvällen. Haft det awesome

Nationella - Matte, Del 1 = Sämst

Jag satt i klassrummet och var hur nära som helst på att brista ut i gråt för jag fattade verkligen ingenting. Känner mig så otroligt inkompetent och dålig, men till slut svarade jag på det mesta i alla fall. Dock var det mest vilda gissningar. Jag gick hem ifrån skolan för jag orkade inte stanna kvar och deppa, (var lite social först dock, då lät jag nog glad i alla fall!) och nu kom jag hem för ett litet tag sedan.

Även om jag är på lite sämre humör nu så kommer jag bli hur lycklig som helst runt kl 13:12 tiden eller nått sånt där. Då kommer nämligen min sötnos hit och jag längtar hur mycket som helst. På tal om inget, en vecka idag, hoho!

Nu ska jag bädda min säng och göra i ordning lite inför finbesöket.

Plånboken är väck...

Lord! It's a miracle! Wallet vanished like a fart in the wind! Säger jag och citerar en favoritfilm, roligt. Shawshank Redemption!

Oh well, verkar som om jag tappat min plånbok någonstans. Har letat överallt, men den vill inte komma fram. Den kanske dyker upp, men om inte så har jag tappat både busskort, leg, bankomatkort, lånekort och lite småpengar. Hade kunnat varit värre, men. Isn't that just sad? Jag kunde inte ta mig till skolan idag, sweet. Not... Hann inte frånvaroanmäla heller, så imorgon blir det väl en jäkla massa liv om att jag "skolkat".

Ska försöka ta bussen in imorgon i alla fall, sedan fixa ett nytt busskort, om det ens går när det är såhär kort kvar tills sommarlovet? Drygt!


Edit: Found it! :D

Happy timez!

Den här dagen började väl helt okej, men framåt kvällen har den bara varit fullkomligt awesome. Av flera anledningar. Mest p.g.a. min underbara pojkvän (pirrar fortfarande till i magen när jag nämner det) och dessutom eftersom jag fått sommarjobb, period tre, alltså den 26:e juli - 13:e augusti. Kind of nice! Money money!

Plus att jag laddat ner två nya avsnitt av Glee. A-W-E-S-O-M-E!




Maybe I should do what I have to do to break free

Jag vettetusan varför jag har en blogg egentligen. Min helg har varit jättefrustrerande, har inte gjort någonting, förutom besöker hos Linda i fredags som varade i två timmar högst. Det här är inte bra för mig! Måste få komma ut och göra saker, annars blir jag galen. Har sprungit omkring idag och whinat. För mycket överskottsenergi!

Idag blekte min syster mitt hår i alla fall, utväxten var det tänkt, men det gick inte så bra så nu får jag bo i mössan ett tag igen. Världens bästa mössa, dessutom!

Men ärligt talat, jag har ingen aptit alls atm. Det jag har ätit idag är en macka, och det var för att jag fick så ont i magen efter penicillinen, för det bör man inte äta på tom mage. Ioförsig, glass går nog ner...

Det här är ett helt onödigt inlägg, men nu vet ni i alla fall. Helt galet hur jag kan längta till onsdag när jag har nationellt prov i matte då, men jag längtar så sjujäkla mycket till den dagen ändå.

note icon Pictures, Images and PhotosYou better run, you better take covernote icon Pictures, Images and Photos

Film - Killers

Killers


Hittade just den här filmen, gissa om jag ska se den? Den släpps den 2:a juli i Sverige.

Har alltid varit ett stort fan av Ashton Kutcher... Mhmm-m!

A Little Piece Of Heaven

Igår när jag gick på stan med Josefin och Anette hittade jag ÄNTLIGEN leopardmönstrade strumpbyxor! Men de fanns bara i stl 46 eller nått, jag hoppas de får in i min storlek snart också, för jag blev uberlycklig liksom.

Sen spenderades resten av dagen med städning, och runt 00:00 tiden blev det ett impulsbesök hos Linda, det var väl trevligt, lite roligt folk där med mycket flum och sång. Somnade till sötnosens röst när jag kom hem ♥

Här är mitt Ask me if I give a shit-ansiktsuttryck.

 

Längtar tills på onsdag! Så så så mycket!

Isa by: Juju


Titta vad gullig hon har gjort mig!

Den ena är hur hon tycker jag ser ut, och den andra är hur hon tycker jag ska se ut. Askblont hår är det jag strävar efter faktiskt, det tar sin tid bara! Det är någonting åt det här hållet:


Shopping-lista.

Bloggen är under renovering once again, be patient!

Gjorde en lista A sa åt mig att göra.

Beskriv din stil med 3 ord.

Det är svårt, jag har ingen särskild stil, försöker hitta den dock.

Vad innebär mode för dig?
Inte mycket. Eller det beror på, alla ser väl olika på mode, vad som är inne och ute (låter absurt tycker jag) men det kan väl vara något bra, dock ingenting jag satsar på. Jag är alltså inte särskild modeinriktad.

Vilka är dina favoritaffärer/ butiker?
Carlings, Monki, Gina tricot, Cubus... Många internetbutiker också

Shoppar du second hand?
Har aldrig hänt faktiskt.

Vilken är din favoritdesigner?
Ingen aning, faktiskt.

Vad är din favorit i höst?
Vad min favorit-vad är? Pratar vi färger ska  det absolut vara varma färger. Mysig stil. Relaxed~

Hur mycket shoppar du för i månaden?
Det beror på... Om jag inte är ute och åker kan det väl landa på 500-600:-

Dyraste plagget respektive billigaste?
Ingen aning faktiskt. Jag köper inte mycket dyra kläder, huvudsaken är att det är snyggt enligt mig. Och klart man gillar att  fynda, men vad som är billigast nu kommer jag inte på.

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Du... Jag kommer shoppa MER om 10 år. Nu lever jag ju på studiebidraget och det räcker inte långt. Så när jag har bättre inkomst kommer jag shoppa ihjäl mig för att kompensera angående mitt tonårsliv då jag aldrig shoppar.

Brukar du tröstshoppa?
Ja, sorgligt nog. How girly of me!

Högklackat eller lågklackat?
Beror på... Jag har aldrig gått i högklackat, men det kan vara sjujäkla snyggt. Ska införskaffa ett par klackskor nån gång i sommar, tror jag.

Vilken är din drömväska?
Hmm.. Jag kommer väl inte på någon på rak hand sådär, men jag har en bild i huvudet. Lagom stor, gärna pastellrosa, axelband och kanske lite gulliga detaljer.

Vilket blir ditt nästa köp?
Nya leggings och hårfärg. Kanske en hatt!

Vilka är dina stilikoner?
Stilikoner? Jag har ingen särskild. Dock har jag många inspirationskällor.

Jag erkänner dock att de snyggaste stilarna/fashionmodet har Asien. Inget jag riktat in mig på dock.

Favoritplagg just nu?
Om jag ska vara helt ärligt skulle jag gärna byta ut hela min garderob mot nytt just nu, ingenting är särskilt "WOW" för mig.

Favoritaccessoarer?
Armband, halsband, ringar, silverfärgat, scarf (leopardfärgad!), solglasögon, hattar. Om det räknas så lösnaglar (stylade) och lösögonfransar. Mhm-m!

Äter glass, snart choklad och börjar få ont i magen~

En halv liter glass och 230g choklad. Jag känner mig nyttig nu! Jag promenerade åtminstonde till och från Rätt pris, så jag har gjort mig förtjänt för detta, även om jag börjar få jätteont i magen.

Oh well, dagen har varit helt okej, jag har gått till skolan i lockigt hår två dagar på raken.


Nu ska jag fortsätta tjocka mig. Ciao!

To do-list


Great-mood: On

Har haft en fantastisk helg och har inte varit så glad på länge. Och for real - Nothing can bring me down. Jag har urinvägsinfektion - Fick penicillin idag. Mitt rum är stökigt - Går alltid att städa. Brände en stor del av handen i söndags - Det läker! Missade nationella provet idag - Får fler chanser. Jag saknar Marcus - Vi ses snart igen. Jag har mycket att ta igen i skolan - Bara att sätta igång, inga problem. Har en del saker att reda ut - Ingen fara, jag har all tid i världen!


RSS 2.0