Blåmärke

I måndags, eller om det var i tisdags, vek en unge min nagel bakåt hela vägen. Såhär såg blåmärket ut igår, det är mindre idag, men det gör ändå ont om man nuddar. Skitungar...


Ny design!

Nu har jag en helt ny design, gjord av Nathalie. Är hon inte duktig?

Får se om jag lägger till/tar bort något senare, men den kommer se ut såhär från och med nu.

Tack syster!

Ännu en dag avklarad.

Idag gick tiden segare än någonsin på jobbet, tyckte både jag och Sofie. Men det var ändå helt okej, skitungen från igår var inte där idag. Däremot blev vi båda grymt irriterade sista timmen, när vi satt och spelade memory med två barn. Filip, pojken som var "hård som en sten", visste exakt vad han skulle göra och säga för att vi skulle bubbla av ilska.

Jaja, vi slutade klockan två som vanligt och gick vi sedan till Fyrklövern där Sofie bjöd mig på mjukglass, glömde tacka IRL tror jag, så tack sötnos, det var behövligt som sagt, haha!


Man känner sig så nöjd efter att ha tränat!

I alla fall jag, idag körde jag 60 minuter crosstrainern. Skakig i benen, men nöjd tog jag en kall dusch eftersom vi inte hade något varmvatten (som vanligt) men jag duschade nyss igen, med varmt och skönt vatten.

Jag och min syster har börjat med min nya design, fast i en testblogg så att inte min blir helt knasig medans. Vi bestämde oss för att låta det vara för ikväll och fortsätta imorgon.

Nu ska jag äta något, sedan sova, jobba imorgon.

Godnatt.

Ps. Längtar till torsdag! *Love*

Sidräknare

Satte in en "sidräknare" på bloggen som kommer räkna antal gånger bloggen besöks, alltså inte unika, den räknar hur många klick.

Från och med: 2010-07-27

Det är barn som hatar mig, jag hatar bara tillbaka.

Var en tjej på jobbet idag som heter Alva som till slut gick över gränsen och jag mådde nästan illa för jag var så irriterad på ungen. Blev till och med irriterad igen när jag pratade om det med Marcus. Jag gillar verkligen inte barn...

Btw: Dagens roligaste, läs här!

Oh well, jag är jättejättetrött just nu. Sov över en halvtimme imorse, men det gick bra ändå. Har jättestor lust att sova nu, gick faktiskt hem från jobbet, och det är minst tre kilometer! (Oj oj...) Det tog 35 minuter. Men jag ska väl ändå träna ikväll *Suck*

Här är en bild från igår.

Min näsa är inte SÅ stor som den ser ut på bild, helt ärligt. Vet inte varför den ser så stor ut jämt.

Ps: Jag klagar inte, jag bara påpekar!

Fotodag - Nu blir det träning...

Idag åkte jag, Nathalie och Eimi upp på ankarmon och knäppte lite kort. Blev inte särskilt nöjd med många bilder, men det kanske kommer upp nån bild senare.

Här är en bild i alla fall, förstår inte hur mina ben lyckas se så biffiga ut.
Kanske är så dem ser ut helt enkelt, jag vet faktiskt inte, haha!

 

Nu ska jag träna lite crosstrainer tror jag. Hejdå!


First day at work - På en förskola

Ja, idag började jag och Sofie jobba på Brunnsnäs Förskola. Det gick väl helt okej för oss båda, men jag hade aldrig klarat det utan henne, haha! Och det gick bra för att vara jag - Jag minst sagt ogillar barn, väldigt mycket.

En väldigt gammal bild på mig och Sofie, haha, vänner genom tiderna.

Men men. Jag får helt enkelt stå ut dessa tre veckor, det är ju pengar! Om jag kommer gilla barn mer efteråt är dock tveksamt...

För övrigt kom Bea hit ett tag igårnatt, vi planerade en klassfest och pratade, samt kollade på gamla bilder. Det var trevligt att ses igen eftersom vi inte setts på hela sommaren.

Kom precis hem från Ankarmon i alla fall, fotat med syster och Eimi.

Ciao!

Tio minuter till godo!

Om tio minuter åker jag till jobbet. Ska jobba tre veckor på en förskola. Awesome... Jag som älskar barn! (Not really) Men det är pengar and I need it. See you later!




Någonting stod inte rätt till när jag kom hem från Marcus, märkte jag inatt.

Jättetrist väder.

Just nu är det kallt, blött och mörkt ute. Det hade för övrigt varit helt okej om jag fått dela stunden med en särskild person. Då hade vi kunnat mysa ner oss i sängen med varm choklad och gosa järnet. Se på nån film och bara mysa hela kvällen.

Jag får nöja mig med den här.


Tur att Marcus kommer hit om ett par dagar, I miss him so much! Efter en dag! Galet.

När jag flyttar hemifrån ska jag ha två katter.

Blixten och Arnold ska de heta. De skall vara minst lika gosiga som dessa.


På natten, kl 00:00-05:00.

* Pratat med min älskling i telefonen, samt nattat honom
* Fixat lite med utseendet i datorn så det blev fint

*Stoppat tre katter från att ha en catfight
*Bytt sänglakan
*Planerat en reunion med classmates
*Återupptagit kontakten med my brother from another mother
*Rensat min garderob

*Sorterat alla mina kläder
*Rensat hårddiskarna på datorn
*Druckit Fun Light-saft
*Har planerat framtida bloggdesignen med min syster
*Got my seat stolen


Hemma!

Det var faktiskt mysigt att komma hem. Träffa familjen, äta middag och prata om allt och inget. I've missed you guys!

Pratade precis med min syster, eller ja, för ett tag sedan, och hon ska hjälpa mig designa min blogg - Fullt ut! Äntligen, den blev ju aldrig helt klar sist.


Jag åkte tåg idag.


Tråkigt väder, tråkig dag

"Inatt" somnade jag runt halv sju, eller var det senare? Oh well, Marcus skulle till jobbet runt klockan sju så vi var vakna hela natten så han inteskulle sova över. Jag däckade i alla fall och minns knappt att vi sa hejdå, vilket är sorgligt, eftersom jag åker hem om två timmar. Han jobbar i typ 8-9 timmar till, så jag far ensam till stationen for the first time. I miss my dear so much already ♥

Håller på att lägga in musik på hans Nintendo DS nu som jag ska ha med mig. Är väldigt hungrig, men eftersom jag ska åka tåg kan jag inte äta någonting alls, då blir jag åksjuk och mår jätteilla hela dagen och det orkar jag inte, så det kommer bli en kämpig resa.

Hoppas spaghetti och köttfärssås väntar på mig när jag kommer hem.


Random inlägg.

Blekte precis Marcus utväxt, hoppas jag gjorde en bra insats och att han blir nöjd!

Imorgon eller på fredag åker jag hem eftersom jag börjar jobba på måndag. Kommer sakna my second home.. Haha! Och min älskling förstås. Tråkigt att jag bara kunde stanna 1½ vecka. Men han kommer upp om någon vecka i alla fall, förhoppningsvis.

Nu har jag jättestor lust att duscha.


Svar på tal

Jag får sällan några frågor i bloggen, och när jag väl får det glömmer jag alltid att svara på dem... Men här är två svar i alla fall.



Svar: Jag kommer nog aldrig göra en seriös videoblogg!



Svar: Konstigt nog så har jag det! Men inte mycket.

Jurassic Park

Till min stora förvåning så visade det sig precis att jag missat en Jurassic park film helt. Nämligen The Lost World: Jurassic Park. Den första Jurassic park filmen har jag sett minst tusen gånger, men den jag trodde kom efter den första, var tydligen den tredje filmen. Så jag har missat andra filmen, som kom 1997, alltså före trean som tydligen kom ut 2001. (Läst på lite nu såhär på morgonkvisten.) How fail is that? Missat en hel film!

Tror dock inte på att det kommer ut en ytterligare Jurassic park film, Jurassic park IV 2010. Även om det vore roligt.

Ian Malcolm, bäst i Jurassic Park!

En sanning om mig...

Jag är otroligt kräsen. Jag har alltid varit kräsen, om inte lite mindre de senaste åren. Ett tag gillade jag inte ens kött. Men det finns många saker jag absolut inte vill äta/dricka, eller inte ens kan. Jag äter ingenting från havet, alltså ingen fisk, inga räkor, inga kräftor, ingenting. Köttbullar, potatis, svamp, potatissallad/potatisgratäng, fiskpinnar, nästan inga rotfrukter, soppor, leverpastej, kaviar, kaffe, smörgåstårta, bönor, pyttipanna m.m. Men det värsta med min "kräsenhet" är det här med att blanda saker. Jag hatar att blanda grönsaker med mat. (T.ex. hamburgare) Blanda såser med mat, testa nya saker. Om jag ska äta vissa saker, ska det vara naturellt. Typ, mjukost, vitlökssås.. Det finns jättemycket, men jag kommer inte på något nu. Det ska alltså vara originalet, man kan inte bara blanda i mjukost med räksmak eller vitlökssås med stora lökbitar. Lökbitar! Där är en till grej. När jag äter vissa rätter måste de lagas med lökpulver istället för lök, för jag tål INTE lökbitar. Eller lök allmänt. T.ex i köttfärssås, biffstroganoff, pasta carbonara, ost och skinksås osv. Men framförallt - Tillagade grönsaker. Det är bara jätteäckligt enligt mig. Så tänk er, wook, olika grytor, och saker som blandas med grönsaker är hur äckligt som helst för mig.

Jag har säkert glömt en massa saker jag inte tycker om också, men you get the picture.

Men absolut det värsta: Jag äter bara om jag tycker det är jättegott. Jag vill inte äta om det är halvgott, det ska vara gott. Helt enkelt. Jag äter hellre inte alls eller något jag inte gillar. Kul va?

Undrar om jag någonsin kommer växa ifrån det här!

Idag har jag...

Knappt sovit
Bloggat
Hittat och laddat ner True blood
(Senaste episoden!)
Tvättat kläder
Städat Marcus rum
Sorterat alla mina kläder
Kollat på SJ efter resor hem
(Usch..)
Duschat
Målat naglarna


Och nu -> Fixa mig
Efter det -> Spela GTA San Andreas
Senare -> Mysa med Marcus när han kommer hem från jobbet!

Ciao!

En sanning om mig...

Jag torkar alltid av glaset efter varje klunk. Alltså - Längst upp på glaset där läpparna nuddar varje gång man dricker ur glaset. (Finns det något ord för det?) Jag vet inte, det är som en tvångstanke. Vem som helst får göra hur dem än önskar med sitt glas, torka eller strunta i det, det stör mig inte (om det inte är ett litet barn), för då äcklar det mig något enormt. Eller när jag gör det då, tycker det är jätteäckligt att dricka utan att torka först.


Tankspridda tjejen.

Igår var jag mer tankspridd än vanligt. Ibland hatar jag verkligen att jag alltid tänker för mycket, dock har jag inte listat ut än, om det är bra eller dåligt? Om man blir nerstämd så är det självklart något dåligt så igår var det väl inte så jättebra. Jag har så mycket att tänka på bara, och till slut tar det bara stopp och jag tänkar "Jag orkar inte.", och det är då jag deppar ihop.

Gymnasiet, studier, vänner, familj, pengar, självförtroende, ärr, pojkvän, stil, förflutet, framtiden, minnen, misstag, bortgångna personer, mig själv, hur jag lever mitt liv... När man räknar upp saker så känns det faktiskt mycker mindre än vad det egentligen är, eftersom vem kan ana vad jag menar när jag skriver t.ex. "vänner"? Jag börjar lessna på att vara den tankspridda tjejen bara. Hittills har det bara förstört för mig, på många sätt. Men vad gör man när det aldrig vill tystna i huvudet?

Jag är oroad.

Film - Killers

Igår kollade jag och Marcus på filmen "Killers" som jag absolut inte tycker kan rankas som en 4,0/10 som IMDB skrev, tycker den var riktigt bra! Berodde dock antagligen mest på skådespelarna ioförsig, särskilt Ashton Kutcher, en favorit sedan lång tid tillbaka.

Fett random att Usher var med i en kort scen i filmen dock, i rollen "Kevin the Manager". Det är en några sekunders scen i en affär, jag tyckte det var jättekonstigt, men lite roligt, haha.



Iskallt med Isa!

Ett måste. Jag kyler ner stekheta nätter

Träffade Izza idag!

Idag kom Izza hit ganska tidigt medans Marcus var på jobbet. Det var jätteskoj och hur mysigt som helst! Tror ingen kan prata som oss två alltså, haha, vi har så mycket att säga och vi hade helt enkelt jättemycket att ta igen. Vi ska nog snart ses igen!

 

Nu väntar jag på att Marcus ska komma hem, fördriver tiden med att måla naglarna. Idag ska vi äntligen vara onyttiga!! Haha, jag hade världens jobbigaste sockersug igår.

Over and out.


Mac-flum. (Bildbomb!)


Mardrömmar.

Nu börjar jag tröttna på dessa mardrömmar. Eller kan jag ens kalla det för det? Det kan vara en helt vanlig dröm, men ändå så dyker hon alltid upp. Kayako, eller Toshio. The grudge för er som inte fattar. Sex nätter i rad nu... Idag vaknade jag livrädd, helt ensam eftersom att Marcus hade åkt och jobbat. Det var jättehemskt.

At last så lugnade jag ner mig, satte mig och lyssnade på mina två hyperventilation och avkopplings-låtar och bara satt ett tag. Skönt att sånt funkar i alla fall.

Nu ska jag fixa mig lite, Marcus kommer hem snart.

Ciao.

It's a beautiful day!

Har precis legat ute och solat i en timme, innan det tränade jag i en halvtimme och nu ska jag snart duscha. Om ni undrar varför frukosten blir uppskjuten så är det för att jag ska åka tåg idag, då kan jag inte äta någonting under hela dagen. Kanske när det är någon timme kvar på tåget, men inte innan alltså. Lite småjobbigt! (Jag blir yr och illamående annars, hela min dag blir förstörd.)

Oh well, nu ska jag duscha och fixa mig, sedan fixa en liten matsäck. Sen åker jag!

Ciao!

För en vecka sedan åkte jag hem, här var avskedsbilden.

En sanning om mig...

Jag tycker smilegropar är SJUKT gulligt.
Det är jättecharmigt, både på killar och tjejer och jag önskar jag hade det också... Det är nog en av alla saker som gör min sötnos så charmig, han får sjukt gulliga smilegropar när han ler. ♥ I liek it a lot!

En av mina favoritskådespelare har jättesöta smilegropar.
Jennifer Garner



Fail med mobilkamera



Min syster hittade en lite äldre video när jag tänkte fota mig själv med hennes mobil förut, men filmkameran var på. Måste ladda upp den bara för att min besvikna min när jag märker att jag filmar är så snygg! Skämt åsido, Darin spelas i mina högtalare, ja.

"New" car today!

Pappa köpte en bil idag, den var helt okej-fin, men jag dog när jag såg nummerplåten.

"Är du religiös?"
"Nej..?"
"Bra."
Konversation mellan pappa och han som sålde bilden, *ASG*.

Google translate i mitt hjärta.

Jag skulle översätta mitt föregående inlägg till en kompis som inte pratar svenska.


...Kommer jag antagligen känna mig jättepepp och...

=

...I will probably feel like giant pepper and...


Solat hela morgonen, nu - Packa!

Eftersom jag knappt varit i solen på flera år är det väldigt svårt för mig att bli brun, så trots att jag solat hur mycket som helst den här veckan är det knappt någon skillnad. Tråkigt, men jag får skylla mig själv, haha.

Ska snart packa klart det sista, och efter det kommer jag antagligen känna mig jättepepp och vilja fördriva tiden. Nu är det jättenära tills jag får träffa min älskling igen! Men hur ska jag fördriva tiden? Jag kan träna, det ska jag göra... Se på film kanske? Spela något? Sola lite till kanske, men solen försvinner bakom moln mest hela tiden.

Här är en bild på mig, laddar upp den för att det inte ska se så tomt ut.

Nu ska jag packa!

 

Ciao!


Hold me close, don't ever let me go


Helt slut.

Ska duscha nu efter 50 minutercrosstrainern... Man blir inte fräsch alltså! Hade inte klarat det utan motivationen jag fick innan dock, var riktigt svårt den här gången... Kände att jag inte orkade mer efter en halvtimme, körde ändå på i 20 minuter till! Har också tackat nej till pizza idag. Who's a good girl?

Jag har snart packat klart, förutom de sista kläderna som hänger på tork. Längtar så himla mycket efter min älskling nu! Har ett kvar saker att göra och förbereda, vill vara så fin som möjligt på måndag, haha.

Ciao.

Nu har jag tappat lusten att göra någonting

Dagen har varit helt okej, men solen har legat bakom moln hela dagen, men trots att jag inte kunde sola som jag planerat så höll jag humöret uppe. Det första jag gjorde idag var att träna crosstrainer, innan frukosten, så efter det mådde jag väldigt illa, och det håller ännu i sig. Men jag vill fortfarande hålla humöret uppe, så jag gjorde de saker jag tänkt göra. Började packa, tvätta, småstäda lite tills jag upptäcker till min förskräckelse - Min kvittosamling är borta. Påsen som alltid hänger på garderobsdörren var borta. Nu visar det sig att när mamma rensade mitt rum medans jag var borta (det behövdes av en anledning) måste ha kastat bort dem. Jag har samlat i år...

Jag förstår att det låter jättefånigt men för mig är det samma sak som om man skulle bli av med sin samling av skor.. Jag som tänkte utöka kollektionen med en massa nya kvitton från min resa, men jag tappade lusten med det helt också. Det här är lika illa som om jag NÄSTAN varvat Zelda, så försvinner allt och jag måste göra om det.

*Sadface*

Bild: Google

Mysig kväll!

Gick hem till Alex och hade en massa tjejsnack, det var awesome!
Ha en trevlig resa nu, puss!

Film - Case 39

Case 39. Jag tror jag hört talas som den här filmen förut, men efter att ha sett Renée Zellweger i komedier endast, trodde jag inte den skulle vara särskilt bra, men jag blev förvånad faktiskt. Den var lite konstig ibland, och lite förutsägbar men den var bra. Och skrämmande. Blev ganska rädd ibland. Plus att Jodelle Ferland, tjejen man känner igen från bl.a. Silent hill är huvudpesonen. That girl is creepy...

Oh well, helt klart sevärd film.

Obs! Se inte trailern, den spoilar hela filmen.


Solat och badat idag!

Idag kom min bror Jimmy och hans flickvän på besök, och vi gick till stranden med mamma och min syster. Solade och badade tills sist, tog en stund, men det var riktigt skönt i vattnet efter ett tag. Hoppas jag börjar få lite färg.

Nu ska jag strax gå till Alex för lite prat och umgänge innan vi båda åker bort igen, haha. Vi har väl saker att ta igen!

Ha en trevlig kväll.

How cute is that?

Kommer sakna dina randombesök mitt i natten eller att man hittar dig såhär på morgonen!


Scarlett Johansson

En av de snyggaste människorna alive.



Blir lite deprimerad, till och med.

Alla har en dålig dag ibland

Fast min var bara halv, jag är på gott humör igen. Tack vare min lovie!
Jag blev också motiverad att fortsätta träna på crosstrainern, men jag klarade bara 40 minuter idag. Jag höll på att svimma efteråt av någon anledning, vätskebrisk kanske? Jag har i alla fall huvudvärk nu... Tog en kall dusch också, haha!

Just nu är jag jättesugen på Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie. Vore gudomligt nu, om jag skulle fått det skulle jag vara evigt lycklig.

Undrar fortfarande vad som är så super med att vara smal som en sticka.

Reunion!

Igår träffade jag Lina för första gången på länge. Vi åkte in till stan och åt glass, satt och pratade om allt möjligt, sen åkte vi hem till mig. Det dröjde inte lång tid innan vi gick till stranden för att sola och bada. Tog mitt första dopp igår! Plus att vi tog ett nattdopp sen, klockan tolv på natten, helt nakna. Det kändes busigt! Och brought back old memories, haha. Jag är glad att vi löst allting, du är trots allt min absolut bästa vän.

Här kommer lite bilder från stranden igår.




Bjuder på denna, trots att mina lår ser gigantic ut *asgarv*




Sista bilden: Det är solen som lyser på mig så det ser ut som små minisolar runtom mina ben! Jätterandom!
Sammanfattning: Det var en jättebra dag och väldigt behövlig. Hon åkte hem för nån timme sedan.
Jag vill att du ska veta att jag älskar dig, Lina!

Crosstrainer

Ikväll slog jag mitt rekord! 50 minuter! Utan vila!


Dagens look

Gjorde en ny kategori. Tänkte göra en "Dagens outfit" men det passar inte, för jag tar sällan kort på hela mig, så det blir "Dagens look" istället, då gör det inget om det inte är hela jag liksom, dagens utseende liksom.



Sitter här morgonpigg...

Eller inte, jag var jättestolt när jag ställde klockan på tolv innan jag la mig igårnatt. Mamma kommer och väcker mig kvart i elva! Det är inte coolt! Men mormor kom på besök då, så jag gick ner och åt frukost då. Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på Paul Gilbert. It's nice!

Ska åka in till stan lite senare och träffa några classmates jag inte träffat på länge. Blir nog mycket prat och sånt, I need that! Ska ringa Anton om en stund. Hörs senare!


Knäppa katt!

Men jag klagar inte, jättetrevligt med lite sällskap såhär mitt i natten.

Inatt ska jag sova ensam för första gången på 40 dagar. Känns hårt. Särskilt när mamma har råkat kasta bort alla mina gosedjur. Ja, alla... Amadeus, Powie, Piyoko, Sven-Jakob... Så nu blir det bara me, myself and I.
(Det låter faktiskt som om jag inte är lika ensam när jag skriver så, awesome!)


Hemma i Iggesund

Ja, då var man hemma igen. Känns både ganska skönt, men ändå inte. Skönt att komma hem och träffa min familj och lägga mig i min egen säng, men det är ändå supertomt. Men jag ska inte klaga, jag åker tillbaka om en vecka! För övrigt, I had the greatest time

Superbilden!

Nu medans jag är hemma hoppas jag att jag kan umgås så mycket som möjligt med mina vänner, om ni insisterar, för sen åker jag bort i 10 dagar igen. Jag har inga pengar på mobilen dock, men svarar alltid när mobilen ringer! Ska också desperat försöka få lite färg nu, känns som att sommaren snart är slut ju! Ska också ta mitt första dopp för i år, vem vill vara med? Haha! Samt köpa en bikini och färga håret. Och träna crosstrainer! Jag har ju lite planer ändå... Skönt.


I miss you sweetie!

Dagens citat

Mer "dagens händelse" kanske. Eller nattens.
Igårnatt när jag och Marcus låg och sov så väcktes jag helt plötsligt av att Marcus låg och asgarvade bredvid mig.
- Vad garvar du åt..?
- Jag vet inte... *Fortsätter garva*

Dagen efter berättar han att han drömt om en ballong med en randig mössa, samt ett ansikte, alltså med ögon, näsa och mun och han hette tydligen Doktor Kul, vilket han inte tyckte made no sense så han började asgarva i sömnen, RANDOM FTW!

*Sigh of love*

I vintras: "Jag ska ALDRIG klaga på att det är för varmt i sommar"

...Jag tar tillbaka det, det är någonting fel på mig. Hettan gör mig illamående, yr i huvudet och jag får ont i magen. Väldigt känslig för lukter också. Har ont i huvudet nu också. Såhär skulle det ju inte vara alls... Och jag vill åka utomlands. *Suck* Jag har aldrig varit utomlands, om man inte räknar med Norge, där har jag varit en gång, för tio år sedan ungefär. Jag minns ingenting.

Hur skulle jag klara av ett sådant här klimat 24/7? Ioförsig kan man gå jättelätklädd och det finns ju AC på hotell och sånt, plus att man kan äta mycket glass och dricka mycket. (Läsk!) Då skulle det nog gå vägen, jag är sjukt sugen på att lämna landet anytime soon, även om bara för ett tag, testa på liksom. Det enda jag oroar mig för är hajar...

Do want!
I vinter kanske? Hmm...

RSS 2.0