Söndagslooken

Don't we just love it?



Ouffh...

Oh well, nu ska jag gå och se på film med familjen. En av mina favoritfilmer, Let's go to prison!

Godkväll :)!


När jag har mycket att göra, så gör jag alltid en...



Mysiga, mjuka pastellfärger gjorde det så mycket svårare att läsa men så mycket mysigare


Svar på tal ang. inlägget från igår

Alltså, det här är ju faktiskt min blogg och jag skriver vad jag vill i den. Om jag inte känt så som jag skrev att jag känner så hade jag absolut inte skrivit det! Det är inte särskilt kul fattar väl vem som helst, men just nu finns det inget att göra åt saken, så bara att gilla läget och göra det bästa utav det.

Plus att du, du sa faktiskt åt mig att jag ska skriva exakt hur jag känner, vad det än är... Ändå blev du så sur på mig över detta? Ganska respektlöst faktiskt, din kommentar var så dum att jag raderade den.

Angående detta inlägg.

Söndag = Vilodagen

Igår gjorde jag verkligen ingenting. Jo, jag chattade med lite trevligt folk på MSN, men det var inte mycket mer än så... Jag gick och la mig runt kl 00:00. Helt galet, och jag somnade runt kl 01:00, och vaknade kl 13:00, därmed sov jag i tolv timmar. Ändå är jag så otroligt seg idag! Helt sjukt!

Fick en trevlig start på dagen i alla fall, pratat i telefon i två och en halv timme

Jag ska skriva en to do-list över veckan snart med.

Ha en trevlig vilodag så länge!


Hög...standard

Åh, så deprimerande. Jag har märkt att nu för tiden så finns det så många... snygga personer? Det låter jättekonstigt haha, men det är ju sant. Det känns kanske lite småjobbigt för oss mindre snygga... Jag tycker det är pinsamt att vistas i skolan till och med, och jag hatar när folk kollar på mig. Jag undrar vad det tänker, men anar att det är inga positiva ting som pågår i deras huvuden.

Jag brukar peppa mig själv genom att säga saker som "När jag blir stor ska jag blir snygg", "När jag blir stor ska jag hitta min egen stil", "När jag blir stor ska jag göra det och det"... Jag börjar bli stor nu, men ingenting har förändrats. Gymnasiet är väl ändå både den värsta och bästa tiden i livet? En massa skoljobb, inlämningar, prov, meritpoäng, högskoleförberedning... Och, träffa nya personer, ha så kul man bara kan, umgås en massa på raster/håltimmar, finna sig själv, studiebidrag, man har det stabilt och allting flyter på.

Det är väl ändå då man helst vill "se bra ut"? Jag har tänkt på det... Och jag måste göra någonting, väldigt snart. Jag ska dumpa alla mina snygga kompisar och börja umgås med skitfula personer så kanske jag ser lite snygg ut. Haha nej, skämt åsido... Men vad gör man inte? Jag kanske bara borde försöka så mycket. Ta saker och ting som dem kommer, inte försöka vara något jag inte är, bara... Ändras med tiden.




Vad ska man hitta på ikväll?

Vet inte riktigt vad jag känner för att göra... Vore kul att dra hemifrån, men vet inte riktigt vad som händer. Typiskt att man bor i världens minsta lilla skithåla, här händer det aldrig någonting!

Det är min nuvarande inställning, försök ändra på den om du kan!


Randombilder från igår, det är KALLT i skolan, även om jag kanske har dåliga kläder på mig!


Fredagen blev inte som den var tänkt...

Jag brukar inte ha särskilt mycket att göra på helgerna men den här fredagen fick jag ett flertal erbjudanden och det blev jättesvårt för mig ett tag. Men till slut säger min mamma helt plötsligt - Du får inte åka till stan. Antagligen p.g.a. att jag kommer vara hemifrån så mycket framöver, och de ville ha mig hemma i helgen.

Jag hade jättetråkigt ett tag, men så ringer min vän Dennis och frågar om jag vill komma över. Hmm, tänkte jag, han bor ju faktiskt bara några kvarter bort. Dit fick jag gå och där spenderades kvällen, det var riktigt trevligt! Min gamla bästa vän Emma var också där, jättekul att prata om lite gamla tider, haha. Senare kom Anton också, det blev en lyckad kväll.

Men det bästa med gårdagen var att jag åt pizza

Nu och idag ska jag nog faktiskt bara ta det lugnt och imorgon blir det till att fira min systers 19-årsdag.

Ps. Jag ska inte färga håret!



En sanning om mig...

Jag har jättesvårt att le åt folk. Till exempel åt någon som ler åt mig, säger hej, vinkar etc. Inte ens om det är nära vänner. De flesta vet väl att jag skrattar och ler kanske ganska mycket när jag konverserar och sånt, men när det gäller att besvara något/någon med ett leende... det är så himla svårt!

Kan ha något att göra med att jag avskyr mitt leende... hmm, vem vet.



buuuuuurr


Kl 15.26... snart slutar jag!

Vad är meningen med att sluta såhär sent på en fredag? Jag är hur seg som helst och alltid på MPR-lektionen går allting jättesegt och jag får ingenting gjort. Denna lektion har jag kanske... arbetat i en halvtimme och suttit och virrat omkring i en timme. Bah!

Men nu får jag äntligen åka hem, wiho! :) Oh, I forgot... nästa buss går om en timme. Yayyyyyyy...


No sleep last night

Nope, jag dygnade igårnatt så jag kan laga min stackars dygnsrytm. Nu är jag otroligt trött och utmattat, trots att dagen varit "kort". Idag kom det ett band från Afrika till min skola och spelade och det var helt awesome! Sån känsla, sån underbar musik och en massa dans. "African Destiny" kallade dem sig, och det var en sjukt värd konsert. Hela min kropp log under hela tiden

Nu ska jag äta middag, sedan starta några avsnitt av How I met your mother och sova om någon timme.

Godnatt!


Uppenbarelsen, den kom som ett slag i ansiktet *aouch*

Insåg alldeles nyss... att jag åker om endast nio dagar. Och det kommer gå fort. Två skoldagar (om jag stannar hela dagen imorgon), planer för helgen (sort of, men helgen går alltid blixtsnabbt för mig ändå), fem ynkliga skoldagar till och sedan nästa lördag, den sjätte så sätter jag mig på tåget. Tiden har sprungit förbi mig utan att jag ens märkt det.

Märkligt... Jag blev helt plötsligt jättenervös. Vad har jag att vara nervös över? ...Förutom att jag har en hel del att göra innan dess, skoljobb för det första. Sen ska jag packa, köpa ett par saker, planera och och och stressa ihjäl mig som vanligt. Jag förstorar alltid upp allting i onödan, men jag börjar bli nervös över tågen nu också... jag ska åka en lång bit och tåg brukar ju bli inställda nu såhär på den glada sorgliga, fina hemska vintern... Okej, nu förstår jag själv också... Är bara nervös över att någonting ska gå fel. Och lite nervös över att träffa dig igen...

I'm still so so happy, though För jag vet att det kommer bli bra och allt kommer kännas underbart i slutändan.

Hoppas alla gör det bästa av lovet, för det ska jag göra!



Färga håret till helgen?

Yuss! Jag ska nog färga håret till helgen!


Såhär ser det ut för tillfället...

Ni får inte ens en hint om vilken färg.

Godnatt!



En sanning om mig...

Jag avskyr när folk dumförklarar mig. Då gäller det alltså när folk tar för givet att jag inte kan något som jag faktiskt kan. Särskilt om det är inom en kategori som jag verkligen förstår mig på! Jag kan bli extremt sur/arg/ledsen för ingenting.

Så nu vet ni det, underskatta mig inte! (Även om jag kan vara ganska dum ibland >>)

Lång, lång natt...

Det där kan ju tolkas hur som helst, men jag syftar på att jag inte kunde sova och det slutade med att jag hade Death note-maraton. Alltså - filmerna, inte serien. Lite småtråkigt, filmerna var så mycket bättre innan jag sett serien...



För er som inte vet, kollade alltså på Death note, Death note II: The last name och Death note III: L Change the world... hade inte sett den sista ännu och den var verkligen... konstig? Fast den var ändå bra på något sätt, kanske för att jag som många andra avgudar L (Kenichi Matsuyama) och han är så mysig. Men filmerna är helt okej, de är ganska bra, dock är animen bäst. Somnade nog runt... fem-sex.

Vaknade av att min mobil ringde vid kl 10? Men jag hittade den inte, den låg nerbäddad bland lakanen och jag missade två samtal på raken... det var riktigt deprimerande. Hittade den till slut, hmpf. Sov vidare ett tag och sedan låg jag i sängen större delen av dagen. Sen kollade jag, pappa och syster Bones i några timmar och nu sitter jag här. Tror dock jag ska gå och lägga mig snart... vila. Mår illa och har ont i magen (whinemood: on), blir nog bäst så.

Over and out.


Film - Spirited Away



Spirited away (Originaltitel: 千と千尋の神隠し Sen to Chihiro no kamikakushi)

Det fanns seriöst ingen bra trailer till den här filmen, så här kommer lite om handlingen.
Berättelsen börjar med den lilla flickan Chihiro som håller på att flytta med sina föräldrar. I början av filmen sitter hon i bilen på väg mot sitt nya hem och är väldigt ledsen över att behöva lämna sin gamla skola och alla vännerna. Pappan däremot tror att allt kommer att bli mycket bättre i det nya samhälle de flyttat till. Men någonstans på vägen svänger pappan fel och de hamnar på en liten grusväg som leder till en gammal nöjespark. Nyfikenheten tar överhand och pappan drar med sig sin fru och deras motsträviga dotter på upptäcktsfärd. Chihiro är mycket misstänksam redan från början och vill att de ska åka därifrån men pappan leder dem självsäkert vidare. Snart hittar de ett stort bord fyllt med alla tänkbara läckerheter inne bland alla husen. Pappan och mamman hugger genast in men deras dotter fortsätter att vara skeptisk till allt. Medan föräldrarna glufsar i sig vandrar Chihiro iväg på egen hand och snart börjar mystiska saker hända. Hon träffar en pojke som skriker åt henne att hon inte kan stanna där och att hon ska gå därifrån. Hon springer tillbaka mot sina föräldrar medan spöklika figurer börjar dyka upp runt om henne. När hon kommer till sina föräldrar upptäcker hon att de har förvandlats till grisar.

Läs vidare här: Recension
En jättebra recension och jag håller med till hundra procent.
I love this movie! Såg den senaste idag, därför jag tänkte tipsa om den här.

Ladda ner filmen här: Nerladdningslänk
Jag är inget bra omdöme som säger åt er att ladda ner, men jag hittade inget bra ställe att se på filmen online med originalspråk + subtitles (engelsk dubbning suger)... jag har både filmen på datorn och som DVD (Tack Olle!!) men det hjälper ju dock inte er, ville bara skryta lite xD


Mår så bra att jag kan sitta upp nu!

Ja, faktiskt. Har legat i sängen sen jag kom hem från skolan igår, mestadels. Men idag har jag varit uppe och gått omkring i huset, ätit lite. Smärtan kommer tillbaka lite då och då, ibland blir det riktigt illa men jag lever i alla fall. Nu tänkte jag faktiskt till och med baka scones!

Jag och pappa kollade på en film som heter "Dead and deader" för ett tag sedan. Fy vad förskräckligt komiskt dålig den var, herregud! Haha! Skräckkomedi från 2006. Om ni har riktigt tråkigt och i brist på något att göra, se den. Kan säga såhär att redan efter de tio första minuterna fanns det hur många saker som helst jag satt och klagade på.

Nu vet ni att jag lever i alla fall. Jag vet inte om jag kommer till skolan imorgon, om jag inte mår bättre ska vi åka och kolla upp det. Ha en fortsatt trevlig dag


Kan man gå sönder?

Det känns ärligt talat om om någonting har gått sönder i mig, jag har så otroligt ont. Jag ska gå och lägga mig nu, kanske starta en film och hoppas på att det gått över tills imorgon. Anledningen till att jag skriver är så att ni förstår varför jag inte kommer blogga/vara vid datorn ikväll, kanske inte så mycket imorgon heller, vi får se.


I miss my hair...

Hoppas ni mår bättre än mig!


Hemska värk. Drar ifrån skolan tidigare idag

Igårnatt kunde jag inte sova på jättelänge. Någon timme innan jag gick och la mig fick jag jätteont i magen, runt revbenen och vid höftbenen. Det kändes som någon slags kramp av nått slag, så jag la mig ner i sängen. Det gick inte bra alls för det gjorde bara ondare, och jag hade verkligen jätteont ett tag. Jag låg och vred och vände på mig ett tag och till slut gjorde det inte så värst ont längre och jag somnade runt fyra-fem.

Nu sitter jag här i skolan och känner att jag börjar få tillbaka värken... Det gör verkligen jätteont! Det känns som att något är fel, vad vet jag inte. Så jag gick in till min mentors rum och tittade efter henne, men hon var inte där så jag fick skriva en lapp om att jag nog går hem efter lektionen jag har nu. Jag missar matten, men jag kan verkligen inte vara kvar när jag mår såhär. Så snart åker jag hem.


Glada dagar med Lina!

Den här veckan har jag varit en hel del med Lina... okej, två dagar, tre kanske sammanlagt men det har varit jättemys! Vi har haft so much fun och kollat på en hel del filmer. En liten sammanfattning om vår romantiska middag i onsdags: Mötet -> aliens i underlivet -> fika -> erotisk massage -> dilf-film -> romantisk middag och heta kyssar. Mwrr

Har redan lagt upp bilder på facebook så jag struntar i att lägga upp dem här... eller, några kan jag lägga upp. Några från mobilen också, så det jämnar ut sig. Så här kommer lite randombilder från vårt mys!




Såhär... mysigt hade vi det. Puss



Back to school - stuff to do

Lina kom hit igår och vi har haft det jättemysigt hela kvällen, natten, morgonen, dagen och kvällen igen. What would I do without you? Skriver mer om vårt mys i ett eget inlägg!

Inatt väcktes jag av ett samtal runt tre-tiden, men det var så värt och det var verkligen behövligt. Mer av detta, jättegärna... Plus att nu har jag en anledning att ha med mig mobilen överallt igen! *glad*

Den kommande veckan - Jag har en hel del att göra. Jag måste verkligen ta tag i min engelskabok, den ska vara klar denna eller nästa vecka? Plus att jag har ett radioprogram att fixa. Jag ska lägga mig och läsa alldeles snart, duktiga jag. Sedan ska jag nog sova, i alla fall försöka.



På tal om inget, vårt kylskåp är både underbart och deprimerande. Det är som en spegel, som dessutom gör att man ser jättesmal ut. Där står man och känner sig värsta smal och snygg, men när man tittar i en vanlig spegel... :(

Over and out. Hoppas alla haft en bra helg!


Är det vintern som gör mig till en sådan nolifer?

Eller så är det bara jag som blivir urtråkig med tiden. När någon väl frågar om jag vill hitta på något blir jag skeptisk och det blir oftast inte av. Sedan sitter jag där hemma, ensam och klagar på att jag har tråkigt, känner mig bortglömd och att jag inte har några vänner. Det är ett typiskt i-landsproblem, för jag har ju saker att göra egentligen. Jag har vänner och jag är inte bortglömd. Kanske har jag bara tröttat ut folk? Jag klandrar er inte för att jag tröttat ut/tråkat ut er, undrar bara vart det gick snett. Tycker ni som hela tiden finns där för mig ska ha ett stort tack för att ni stått ut så länge, men till slut brister det ju, inte så konstigt.

Just nu kan jag skylla på att vintern tar orken ifrån mig, men vad händer till våren? Sommaren? Om det inte blir bättre. Vad ska jag skylla på då, att jag får solsting om jag går ut i solen? Nej, det funkar inte så. Den enda som kan göra något är jag själv, och jag ska göra mitt bästa. För jag blir ärligt talat deprimerad av att leva såhär.



Vintern är för lång i år.



Tänkte bara...

Show of these gorgeous piece of papers.




*Happy*


Inga planer för lördagen heller

Neeej, precis. Hoppas inte kvällen blir som gårdagen, då åt jag världens random måltid, kollade på två avsnitt av Smallville och filmen Let's go to prison. Sen satt jag och pratade med folk på MSN i flera timmar. Bah, nolifer jag är...

Hoppas därför att Lina fortfarande är på att hitta på någonting, skulle behöva lite sällskap.


Skar upp min tumme igårkväll med, det kom väldigt mycket blod...

Nu ska jag gå och fixa mig lite. Vet inte varför, känner mig så luffig bara.




En sanning om mig...



När jag är på dåligt humör (ledsen/sur/besviken/arg), så städar jag alltid mitt rum. Byter lakan på sängen, dammsuger och torkar golvet, gör rent mattorna, sorterar papper/böcker och rensar skrivbordet - Allting, så noga jag bara kan.

Ofta så tar jag en lång dusch också, tvättar av mig alla dåliga tankar och sedan lyssnar jag på glad musik. Det brukar oftast göra mig på bättre humör!

(Under städningen lyssnar jag dock på "arg" musik t.ex. black metal och skrik/growl-musik, hehe...)

Så jag undrar hur mitt rum skulle se ut om jag alltid var på glatt humör.



Nu ska jag gå och duscha, sedan se på en komedi och äta någonting gott till.

Over and out!



★ Musiktips ★


Ja, ingen vet...
Har sagt det förut och säger det igen, jag har väldigt bred musiksmak.

En låt som gör mig på lite bättre och gladare humör ^^

소녀시대 (Girls Generation) - Gee


Idag gick jag ej till skolan.

Nope, först sov jag över och blev väckt av ett samtal (som made my day ) runt halv nio. Då tänkte jag att jag kunde ta halv tio bussen in till stan, men när jag ställde mig upp var det som om jag slog huvudet i nånting jättehårt för jag fick så otroligt ont i huvudet... Så jag gick ner, ringde och sjukanmälde mig, sedan gick jag upp och la mig igen. Dock ringde Lina och väckte mig när jag precis somnat om igen xD Men det gör inget, sweetness!

Har legat i sängen till kl 16:00 idag (inte sovit, vilat) tills jag klev upp för ett litet tag sedan för jag var så hungrig. Min huvudvärk kommer och gå, men jag får nog inte åka någonstans i helgen, även om jag helst vill det.

Ha en forsatt trevlig dag.


No cosplay @ UppCon:10

Yup, så är det. Jag tycker det är jättetråkigt, för jag var  verkligen peppad att göra det men jag har insett att det kommer inte att funka. UppCon är om mindre än två månader, och jag har andra saker jag behöver lägga mina pengar på... Cosplayen skulle kosta sammanlagt (vänta, ska räkna ut): 1500:- och då lever jag på 1050:- i månaden, om ens det. Ni kan få veta vilken karaktär jag hade tänkt cosplayat i alla fall, kanske blir någon gång i framtiden, vem vet.



Kairi från Kingdom hearts 2.

(Nu ångrar jag att jag klippte mig)


En sanning om mig...


Jag tycker Vin Diesel är dösnygg.


...Med det vill jag säga att jag har enormt bred smak när det gäller andra könet. Jag är verkligen inte trångsynt, och nej - jag attraheras inte bara av asiater som många av er verkar tro (idioter).

Over and out!



Intressant dag!

Imorse var jag med på idrotten (Jag äger!) och vi skulle ha volleyboll. Det intressanta i det hela var att en bortsprungen katt fick "vara med", haha, vi släppte in den för den såg ut att frysa. Den jagade bollen lite och sprang omkring, och den var grymt söt! Den hade tydligen varit saknad i över en vecka, stackaren... Men ägaren har hämtat katten nu, så allt ordnar sig för sötmissen.

Jag somnade på naturkunskapslektionen idag. Tror både jag och Anton gjorde det, trots att vi kollade på nått jätteintressant inslag om jordens uppbyggelse och vulkaner, magma, öar och allt sånt där. Sen blev det att springa till bussen... Trodde inte vi skulle hinna med den, men det gjorde vi, på pricken. På stan blev det skilda vägar för jag skulle ta bussen som gick 14:00 hem, jag klev av stadsbussen kl 13:53, så jag tänkte att jag kunde gå till tågstationen (några meter från bussterminalen) och hämta ut mina tågbiljetter, så jag skyndade mig och gjorde det, och skyndade tillbaka, men självklart åker bussen precis när jag kommer fram dit. Damn... Oh well, tur att det gick en till 14:20, så jag slapp vänta länge.

Jag kom hem för någon halvtimme sen och jag är ganska hyper av någon anledning, powernap ftw! Ska ta mig någonting att äta, sedan skriva en to do-list.

Over and out!

Före och efter-bild: Klippningen

Jag klippte som sagt håret igår. Inte vant mig än, men det blir väl bättre senare. Såhär såg jag ut innan...



Ah... det var ganska långt, va? Lång lugg och... ah. Efter då:



Så.. Ah. Det blev ju en skillnad, haha!
Vad tycks? xD

Ett steg närmre success, I guess (And yes, it rhymed, not with purpose, I'm just awesome)


Suck, desperata bloggare...

Jag överreagerar nog en hel del, men jag blir så less på desperata bloggare som vill ha flera besökare. För att få sin vilja igenom, går de in på flera, olika bloggar och skriver exakt samma sak.
"Fin blogg du har :)"
"Hej, fin blogg, besök min?"
"Hej, ska vi bevaka varann med bloglovin? Fin blogg!"


Är besökare, kommentarer och bevakare så himla viktigt? Kom på något nytt i alla fall, något originellt eller vad som helst, för jag tror inte jag är ensam om att snart flippa ut på er jobbiga småtjejer som håller på hela tiden. Yikes.

Skrev om detta för att det var nån som skrev att jag hade en gullig blogg och frågade hur läget är. Jag log när jag läste det och svarade genom att kommentera hennes blogg. Tio minuter senare när jag skulle svara på ytterligare ett inlägg såg jag att personen hade fått cirka tio kommentarer på inlägget jag kommenterade, som innan hade en (min). Alla skrev saker som "Åh tack, detsamma :D Jag bloggar lite bara, själv då?"

Jag blir bara så irriterad! xD Tror alla fattar grejen med bruden. Oh well, ville bara avreagera mig lite xD


Haft ett litet uppehåll.

Det var inte meningen alls egentligen. Har haft lite fullt upp och annat att tänka på helt enkelt. Det har hänt en hel del under de dagar jag inte skrivit, men jag tänker inte ta upp allting här. Jag hade en lite underlig men trevlig helg och just nu är jag inne i en ganska svårt skolperiod då vi har väldigt mycket att göra.

Igår hade jag matteprov, idag hade jag danskaprov, på torsdag har jag samhällsprov och på fredag naturkunskapstest. Sen ska jag läsa ut en engelsk roman och skriva om den, läsa ut en svensk bok och skriva om den, samt göra klart ett läsförståelse-häfte på engelskan (på lektionstid dock, skönt) och jag har också bestämt mig för att göra ett schema för hur jag gör med skolarbete, även att jag ska börja gå på matematik-stödlektioner.

Tänker inte skriva så mycket mer nu, men that's the update. Ska uppdatera som vanligt igen, från och med nu :)

Ps. Tycker det är kul att ni besökt min blogg så pass mycket trots att jag inte uppdaterat. Makes my days!

Inspiration?


Ska klippa mig på lördag/söndag!

Buuhu... Mitt hår är så slitet så det ryker nog en hel del. Jag som sparat så länge.

Oh well... Bai bai hair~


Kom nyss hem från...

...Stan där jag bowlat och ätit på Restaurang Ming i stan. Jag har aldrig vetat om det stället, haha, ganska komiskt. Det var en trevlig kväll med mycket trevliga MUF:are. Och vad som verkligen är värt att nämna... Jag vann på bowlingen i min grupp! Sååå stolt! Aldrig vunnit förut, aldrig i hela mitt liv. Så grattis till mig.


Det här är min mat när jag ätit klart.
Tog tyvärr bara en bild, haha.

Oh well, mycket värd kväll. Borde göras om!

Idag har jag gjort ärenden...

...På stan efter skolan. Men jag börjar att berätta lite om dagen. (Varning för lite långt inlägg!)

Trodde aldrig jag skulle hinna med bussen imorse, men det gjorde jag. Lämnade hemmet kl 07:15, samtidigt som min buss ska vara på hållplatsen jag kliver på. 07:18 är jag framme och 07:19 kommer bussen. Timing!

Hade ett litet samhällsprov idag, som egentligen inte hade varit svårt alls om jag bara pluggat till det litegrann, men jag hade verkligen glömt det, så det blir nog ett härligt IG på det. Aja, får väl göra om det antar jag.

Annars har dagen varit helt okej. Mycket skratt i skolan, särskilt på mediakunskapslektionen. Jag somnade till ett tag och sen blev jag jättepigg och hyper, så jag skrattade väldigt mycket... ber om ursäkt till er som fick stå ut med mig. Och! Jag måste bara berätta om vad Anton gjorde... Han tog min mobil och la den i mitt skåp, så låste han skåpet. Det var då  han kom på, "oj, har inte du din nyckel fast i mobilen?" och det har jag. Det hade folk ganska kul åt... Tur att pappa kunde komma med min extranyckel då jag hade min väska, jacka och allt där inne, hmpf.

Efter skolan åkte jag och Anton bil med pappa in till stan för jag skulle, äntligen, fixa mitt ID-kort. Så vi åkte för att knäppa kort, men fotoautomaten var fortfarande trasig... så vi åkte till Expert så skulle jag fotas där. Det blev INGEN bra bild! Så nu kommer jag vara tvungen att lida med det här kortet hur länge som helst, haha. Usch... Inget jag stolt kommer visa upp måste jag säga. Efter det hämtade vi två kattungar hemma hos mormor! ♥ De ska bo hos oss nu tills min bror och Juju kommer hem från Kina. Underbart!

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka in till stan för bowling och sedan kinamat med ett härligt gäng. Berättar mer om det ikväll.

Ciao!


★ Musiktips ★



Vet inte riktigt vad jag kan säga, gillar låten skarpt. Give it a shot ♥

Eddie Vedder - Guaranteed

Ska nog sova tidigt inatt.

Idag var skolan helt okej. Efter skolan fikade jag, Anton och Lina. Eller ja, jag och Lina fikade när Anton hade åkt hem, för pengarna vi stal ifrån honom. (ohyeah) Sen flummade jag och Lina runt ett bra tag tills vi träffade hennes pojkvän André. Sedan blev jag tvungen att springa till bussen, och jag hann med den precis.

Tänkte mest bara berätta att jag ska försöka sova tidigt ikväll. Inte särskilt lång dag imorgon, men jag är väldigt trött.

Godkväll!



No school today.

Jag sov inte mycket alls igårnatt och var väldigt utmattad idag, plus en saftig huvudvärk på det så jag blev hemma från skolan. Det är inte enda anledningen men jag väljer helst att hålla det utanför bloggen.

Idag har jag legat i sängen exakt hela dagen förutom ett par gånger då jag klivit upp och gjort nödvändiga saker som att starta datorn, kollat facebook och startat ett par avsnitt av Smallville. Nästan kollat klart på hela säsongen nu. Hade dessutom sällskap av både Monchan (kisse) och Zeke (hund) mest hela dagen.

Just nu mår jag bara bra, tack för pratstunden ♥, går nog till skolan imorgon.




Film - Koizora



Inatt kollade jag på filmen Koizora (Sky of Love). Jag har tänkt se den flera gånger innan men jag har aldrig tagit mig tiden då filmen är över två timmar lång. Ingen bortkastad tid, en otroligt vacker film. Den var dock lite orealistisk och senseless ibland, men hela filmen i helhet - Helt sanslöst fin film. Man kanske dock inte ska se på den själv, mitt i natten när man dessutom är nedstämd. Jag har gråtit, ohja... Känner att jag de senaste dagarna kollat på för många tårdrypande filmer, men det är bättre än skräckfilmer i alla fall.

Här är trailern (utan subs tyvärr, den med subs var en riktig spoiler-trailer)


Se filmen online här (eng. subs):
http://www.mysoju.com/koizora/

Film - Baby and I/me


Igårnatt kollade jag på en koreansk film som heter Baby and I/me. Och haha, jag finner inga ord, så otroligt bra film! Det var en lite udda story och jag tror det var den bästa filmen jag sett på länge. Okej, det är väl en smaksak, så ska inte ge er för höga förhoppningar men det är vad jag tycker i alla fall, haha.

Här är trailern (med eng. subs)


Här kan ni titta på filmen:
http://www.mysoju.com/baby-and-me/
Med eng. subs där också. Där står också handlingen och genre.
Enjoy!


Inspiration?



Varför alla så söta, små och smala? xD


Film - Apartment och Boys love


Vi kollade på två filmer igår.
Den första filmen vi kollade på var Apartment. En koreansk skräckfilm från år 2006, jag har sett den förut men det var över ett år sedan. Rekommenderar filmen till er som gillar asiatiska skräckfilmer med många hoppa till-scener och hämndlystna asiater. xD Den är lite... makes-no-sense ibland, men man fattar till slut. Ganska sorglig.

Well, här har ni trailern. (Inte textad)


Men ni kan se filmen online här: http://www.asian-horror-movies.com/apartment.php
(Öppnas i nytt fönster)

Den andra filmen vi såg var Boys love. Det är en japansk film som också kom år 2006 som är en kärlek/drama-historia om två killar som faller för varandra. Jag tyckte den var sjukt bra men otroligt sorglig... om man har lätt för att gråta till filmer som jag har så kommer man definitivt göra det till denna. Hittade tyvärr bara otextad trailer till denna också. (Detta är ingen film för homofober xD)

Trailer:

Filmen kan laddas ner här:
http://www.torrentreactor.net/torrents/746929/CWY-net-Boys-Love-Movie

Eller så kan man kolla online här:
Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=gjn7c7yRGss&feature=related
Så är det bara att välja part 2,3,4,5 ect.
(Öppnas i nytt fönster)

Vet minst en person som ville att jag skulle berätta vart man kunde se filmerna så här har du i alla fall och kanske flera som blev intresserad, vad vet jag. You're welcome :)


Mysig lör-sön ♥

Lina kom hit igår kväll, och vi var lite väl flummiga kanske, hade inte spenderat en helgdag på cirka två veckor! Det är illa för att vara oss, haha. Nu har hon åkt hem men vi ses ju imorgon på skolan ♥

Blivit mycket prat och vi köpte mycket onyttigt igår och tack till mamma som betalade. Blev inga bilder igår men jag tänkte ladda upp en bild på oss i alla fall, innan jag avslutar detta inlägg.


Skoltoalett-bild. I love you!



Är med Lina ♥

Jag fick någonting att göra ikväll, Lina kom över för några timmar sedan. Det var efterlängtat, saknat henne jättemycket, vi har inte umgåtts på hundra år förutom i skolan. Så nu är hon här!

Vi har kollat lite på The legend of the seeker, och har därmed bestämt att vi ska kolla på hela serien, då den verkar vara riktigt bra. Nu snart ska vi gå och köpa lite onyttigheter, för det var länge sedan.

Och vi behöver ju fläska på våra rumpor förstås.


Alla får ha en så trevlig kväll, det ska jag och min brud ha. Vi ska hångla.

Ps. Gjorde en helt ny kategori tillägnad Lina. Ds.

Lördag - utan planer.

Jag vaknade runt 12:00 idag, men låg kvar ett tag p.g.a. att katten låg och sov på mig och jag ville inte störa henne, haha. Klev iallafall upp kl 13:10 och satte mig just vid datorn för att se vad som är nytt och om det händer något ikväll.

Visar sig att det inte händer så mycket idag, så det blir nog ännu en sysslolös, rastlös dag/kväll *suck* Vart tog mitt liv vägen?

Oh well, let me know om det händer något - skulle behöva en kväll hemifrån.

Slår vad om att även om jag får något att göra kommer jag skita i det av flera anledningar... I suck x.x


Film - The proposal



Jag såg just på denna film. En romantisk komedi från 2009. Många har nog redan sett den, men till er som inte sett den - Se den! Den var både rolig och sorglig, men lätt den bästa film jag sett på länge. Vissa gånger satt jag och asgarvade, andra grät jag. Men den var riktigt bra. 9/10!



Ohyes, I'm fine...

No words can express!!!

I would be in heaven...

No words needed.






Källa: Google


En sanning om mig.


Att redovisa...
För mig är det något av det svåraste som finns. Jag har verkligen alltid haft jättesvårt att prata eller göra saker inför andra personer. Fem personer räcker för att jag ska vara jättenervös, må illa och ofta bli ledsen. Det har alltid hindrat mig från att göra många saker, och det är sjukt jobbigt. Scenskräck är inte kul. Jag hatar när folk stirrar på mig, och bara mig. När alla gör det samtidigt.

Men jag antar att övning ger färdighet? Dock har jag försökt sen jag gick i trean/fyran.

Ja, jag undrar också hur det ska gå med cosplayen, haha. Då kan jag nog inte undvika att synas en del.

★ Musiktips ★

Charmigt med stjärnorna va?

Oh well, vill tipsa om en jättebra låt!


Många av er har nog redan hört den, men jag blev påmind när jag hörde den idag på radion, så jag kollade upp låten. Nu spelas den på repeat!

Owl City - Fireflies


Inköpslista för 2010/2011 och - Idag har jag gymmat!

...på skolan. Haha, det är riktigt kul faktiskt. Jag kanske ska börja gymma med Olof och Gustav after all! Men det är så sjujäkla dyrt... 900:- för ett halvår.

Det är sjukt mycket jag måste köpa år 2010/2011, ni ska få se en bild på allt.



Ja, ett par saker kanske är lite onödiga, men det är saker jag måste införskaffa!
Vissa saker är inte ens med på bilden, så...

De kommande månaderna behöver jag saker för cirka... vänta, ska räkna ihop.
60+300+900+1000+200+195+100+1000+500+500+360= 4595:- ... Observera att jag får 1050:-/månad.
Fast, jag har ju inte fått några presenter än (min födelsedag) så jag och mamma har kommit överens om vad hon ska betala åt mig så det blir 4595-1000-500-500-360= 2235:- Det blev väl inte så jättefarligt? Fast det är väl dock bara cirkapriset, kanske behöver något mer eller något mindre. Hur mycket pengar äger jag just nu? Noll kronor.

Edit: Nej, det är inte exakt de sakerna på bilden, men det är samma sak, kanske ser ut på ett annat sätt eller w/e, you get it!

Huvudvärk x.x

Jag somnade med huvudvärk och vaknade med ännu värre huvudvärk. Nu sitter jag och lider i skolan och väntar på min idrottslektion, men efter den så drar jag hem. Jag har pratat med min mentor och det är okej. Missar matte och naturkunskap men det jag missar kan jag ta igen när jag är hemma och har vilat ett tag. Nu ska jag och Anton bege oss mot idrotten, tänkte bara som en liten uppdatering.

Oh btw! Jag hittade min mobil, den var inte borta ♥
Ber om ursäkt för lite hastigt och upprört inlägg om den igår, hehe.



Tappat min mobil?

Inte helt säkert, men stor möjlighet att jag tappat den. På stan, bussen eller i snön.
Letat överallt här hemma och testat ringa. Ringer ingenstans här hemma och ingen svarar, så...

Tro inte att jag dissar sms/samtal.


Inte glad... -.-


Rensat vännerlistan på facebook!


Raderade 161 personer X_X

Nu har jag åtminstone bara personer jag vet vilka det är eller bättre upp - känner/är bekant med.

En sak mindre kvar att göra på min to do-list!


Rätt röd/brun nyans?



Det är sjukt svårt att hitta rätt röd/brun nyans till min cosplay. Jag vet inte riktigt vad jag letar efter, karaktären har brun/rött hår, men det ser mest brunt ut. Ett litet inslag av rött bara.


Lite dubbla...trubbla(trippla?) budskap om henne hårfärg?

Oh well, jag kämpar på. Ska till min gamla högstadieskola imorgon och prata med min gamla sylärare.


Lång håltimme idag... yay

Fick nyss reda på att min samhällslärare är hemma, så efter min första lektion som är engelska, får jag håltimme till kl 14:45.

Alltså, 10:50-14:45... VÄRT!

Tre timmar och femtiofem minuter!

UNDERBART! Sedan har jag en 1h och 15min-lång svenskalektion, sen slutar jag. Eller ja, svenska? Vi lär oss ju danska på svenskan just nu. KUL DAG :D

... -_-

Helt onödiga saker du inte bör veta om mig.




Detta inlägg innehåller (nästan) bara Antons frågor. Han tvingade mig svara på alla och ladda upp :*

Är du kär?

Har jag ju redan svarat på! :P

stylar du håret på morgonen?
Ja, oftast! Eller ja, jag plattar i alla fall alltid håret.

är du utseéndefixerad? ;D
Som f*n!

Hur kan Anton Westin vara så himla snygg?
...Måste ha någonting med hans otroliga självkänsla att göra ;D

Vem var det EGENTLIGEN du kysste senast?
Om vi bortser från personen som försökte strula med mig i fredags så är det fortfarande Jonas!

Hur känner du så många asiater?
Jag vet inte... they come to me!

Föredrar du Asiatisk musik före amerikansk/europeéisk?
Beror helt på vilket humör jag är på. Just nu går låten Art drawn by vomit - the Gazette på reapeat. c:

Vem av dina syskon gillar du mest?
Svårt att säga. Alla tre är bra på sina egna sätt!

Vart i hela världen skulle du helst vilja bo?
Nått varmt ställe!
b) Varför just där?
För jag är sjukt trött på kylan, fukten och snön just nu. Om du frågade på sommaren skulle det antagligen varit typ Tokyo, Hong kong eller El Paso.

Är din kompis Alex påhittad?
Nej... tro mig, han finns. Han har en dålig teori om Iggesund dock ;(

Börjar inte du sjunga "heavy heavy" när du snackar med Tung?
...Hahaha nej, men jag blir alltid lika fnissig när jag hör/ser ordet tung/heavy :D

Vem är din absoluta Idol?
....Hyo-Chan!

Vad vill du jobba som i 20 år?
Shit, då är jag ju gammal ;( Sitter på ålderdomshem
b) hur kommer ditt liv se ut då?
..Jag vet inte, jag bor antagligen med en bra person, kanske har ett barn eller två, är ascool och ska vara värsta milfen.

Varför valde du media? för att ybersnyggasuperanton valde det? eller för att töntjossa gjorde det?
Haha... för det verkade vara en rolig linje. Plus att många jag kände (ja, du också Anton) valde det.

Är du och Josefin rivaler? tjaa... båda bloggar ju? (rosa dessutom)
Haha nej, aldrig! Josefin är en urgullig och trevlig tjej ♥

Vad är det med tjejer och rosa?
Vi gillar rosa!

Varför inte... blå, eller GRÖN?
Det är ju vääärsta kiiillfärgen!

Och du... Beyoncé är bäst va?
Nja :P Ganska bra!

erkänn att du är lite kär i han snygga... på "A" som går på Broman...
Anton? Hmpf, din tönt :D

Är du nöjd med dig själv?
Nej
b) vad vill du ändra?
Det mesta faktiskt, tänker inte rabbla upp allting här faktiskt :P
c) var det där verkligen nödvändiga grejer?
Ja, verkligen!
d) det tycker inte jag!
:O Du har ingen aning! Kaxig?

Hade du lösögonfransar i skolan idag?
Japp!


Jag fick några frågor från en anonym poet också.

Vad är mest episkt? Att springa mot solnedgången i slow-motion till tonerna av Bach, eller att missa bussen en kall vintermorgon och i dramatisk slow-motion skrika ut sin plötsliga sorg och vredesmod? Detta i tonerna till Schubert's Ave Maria.

Jag måste nog säga att du är mest episk, hahaha.

Hur kommer det sig att du kan vara ett vinterbarn? Vintern är lång, men du är kort... likt sommaren.
....Behöver jag ens svara på detta?

Om du måste välja att återfödas som en trafikskylt eller som en köttbulle; vad väljer du helst?
Detta var ett riktigt svårt val... om jag vore en trafikskylt skulle jag vara jättesmal men ändå ha ganska tråkigt. Om jag vore en köttbulle skulle jag kunna rulla runt och eftersom att köttbullar är så äckliga skulle ingen äta mig... Hm... väljer nog köttbulle!

Varför vågar du inte beställa pizza själv?
...I doooo! Typ!

Det här blir det sista för ikväll. Jag lovar!



Svar på frågor!

Haha, kan ju säga såhär att de flesta frågorna fick jag på MSN och sms. Riktigt... fina frågor fick jag ju!


Vilken är den snyggaste Anton du vet ;D

Anton Westin! :D

Är du kär?
Ja

hur många har du haft sex med?

Lite personligt att ta det på bloggen va, haha.

Är du oskuld?

Nej

Varför går du i gymnasiet egentigen?

...Menar du varför jag går gymnasiet fast jag är född 1994? Jag började skolan ett år tidigare.

 

Vad hette den första du var riktigt, RIKTIGT kär i? <3

Niklas.


Vem är din bästa vän?

Lina Hedblom!

 

Har du varit full nån gång? :D

Nej, inte ens lullig!

 

vad har du för bh-storlek?

Haha... 70A! Yes they're small ;(

 

vem kysste du senast?

Jonas måste det vara ♥

 

vad har du för färg på dina tapeter

Hmmm... gulaktiga.

 

läget?

Haha, jodå det är chill!

 

Har du en traktor i ditt rum ?

Nej...


Tycker du om semlor ?

Jag ÄLSKAR semlor! Det är något av det bästa jag vet. Då ska de vara färska också, oh god so delicious...

 

Brukar du samla på kottar ?

...Nej... :)

 

Hur lång är du?

165cm

 

Är du naughty, bad girl eller innocent, angel girl?

.....HAHA

 

är du blyg? I skolan ser du ofta rädd och vilsen ut haha .p

...Och du var anonym... Läskig du är. Oftast, beror på vem jag är med.

 

Stör du dig på dina trasiga högtalare? :D

JA! SOM IN I HELV-

 

Kan inte du lägga upp en bild på dig själv utan smink på din blogg?

Visst, varför inte?

 

och en utan kläder? ;D

........

 

Har du porr på din dator? ;D

....Nej.... Jag har bilder på lättklädda kvinnor dock, men det är idoler och sånt, så det så.

 

Vad är ditt favoritgodis?

...Too much to write... men, choklad då. Gifflar! Fast det är ju inte godis.. Äsch.

 

Röker du? :D

Nej!

hur kan du vara söt förbannat söt ? ;) puss <3
Haha tack Josefin, men jag håller inte med så jag kan liksom inte svara på det :*

Hoppas ni blev nöjda med svaren!


Fråga mig vad som helst.




Jag har tråkigt!

Fråga mig något som jag kan svara på, vad som helst!

Funkar bra att skriva på MSN också.


Ps: Ni har heeela kvällen på er.



Inspiration?



Vet inte vad det är med den här bilden men gillar den! Underbart hår och väldigt fina ögon.
Tänk vad lite lösögonfransar och linser kan göra!

13-14 grader inomhus?

Det är helt sjukt hur kallt det är. Vi har så onödigt dålig värme här hemma, jag förstår inte?! Igårnatt när jag gick och la mig så låg kissekatten tätt intill hela natten, ändå låg jag och frös hela natten. Det tog minst två timmar att somna. Mina fötter var iskalla, dock var mina tår ännu kallare... Jag låg och skakade hela natten. Då kan jag ju säga att det inte var så kul att kliva upp på morgonen. Skulle kliva upp kl 06:30, men jag klev upp kl 08:00. Det var riktigt skönt att ligga och dra sig i två och en halv timme.

Jag gick och la mig med blött hår så jag fick verkligen inte till håret idag. Plus att lösögonfransarna inte ville sitta fast ordentligt, så mitt smink blev också förstört, när jag tog av dem. Har inte varit världens snyggaste idag kanske, men dagen var helt okej!

Har utrustat mig med varm choklad, pappas varma, stora morgonrock, ett par jättevarma tofflor, mössa och lite värmeljus som faktiskt gör stor skillnad!




Over and out!

RSS 2.0