Jag har en fråga!

 

 

Hur mycket borde en 16-årig tjej väga om hon är 165 centimeter lång?

Jag blir tacksam för svar!

Helgen slut - vilodagen

Idag låg jag i sängen i tre timmar efter jag vaknat för vi har så sjukt dålig värme i huset! Golvet är iskallt och jag har på mig hur mycket kläder som helst. Mina händer är kallare än någonsin... Sitter och hackar tänder! Oh well, bara att bita ihop (bokstavligt talat).

Helgen var väl helt okej, G-fest i fredags, den började väl bra men de två sista timmarna var bokstavligt talat skit. Jag kan inte påstå att det var värt att gå. Jag ska ge det en chans till, nästa gång jag går så ska det bli kul, annars är det sista gången jag går. Tur att jag gick dit med de bästa iallafall! Josefin och Anton

Igår blev jag och Josefin hämtade utav Joel så åkte vi ut till Richard som bor någonstans ute i skogen, det var ett stort och oerhört fint hus han hade där, ja. Vi kollade på två filmer, minns inte vad de hette... Eller jo, den ena hette "Little Nicky", sett den förut men den är mysig, sjuk men mysig. Det var en trevlig filmkväll med Josefin, mig, Joel, Sofie, Richard och Johannes och mycket prat om politik, haha.


Min syster hade lite gamla bilder på sin mobil som jag snodde!

Tror jag är sjuuukt olik mig på sista bilden iallafall x.x
Sjukt sexiga bilder för övrigt ju! Haha...

Nu ska jag gå och träna, sen blir det väl till att göra lite skoljobb.


Fredag kväll - med planer!

För första gången på hundrafemtio år ska jag faktiskt ut och göra något på en fredagkväll. Blir till att dra på G-fest (gymnasiefest) med Josefin och Anton runt 22:00, drar till Josefin och chillar ett tag vid 20:00 tiden. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite innan jag går. Det är förskräckligt kallt ute, så jag fixar mig nog mest hemma hos Josefin.

Var på stan ett tag med Lina efter skolan, jag slutade för övrigt 15:30.


Tunica/top REA 100:- Hollywood
Fiverwig mascara 220:- Kicks
Leggings 79,50:- H&M

Den vita tröjan och svarta cardigan fick jag av Lina idag. Tack sötnos! ♥
Ska äntligen pröva mascaran "Fiberwig", fått höra av många att den är suverän ^^

En bild på mig och Lina innan jag drar.

Vi köpte en varsin minisemla på stan ♥

Och well det var rätt så kallt idag, men jag får väl skylla mig själv som går klädd såhär.


Hoppas alla har en toppenkväll!



You suck, and you, and you, and you-

Imorse var bussen sen, när jag skulle åka hem var bussen sen, när jag åkte till skolan snöade det, när jag åkte hem från skolan snöade det. Dagen flöt väl på helt okej, men jag var aldrig på helt "bra" humör. Sen gick det utför och jag drog hem. Klart ingen av er fattar, varför skulle ni göra det? Varför skulle ni ens tänka på det?

Jag ser inte fram emot att gå till skolan numera. Det brukar alltid vara "Yay! Äntligen tillbaka till skolan!". Är inte säker på att jag bara inte vill gå tillbaka just nu. Det kan väl bero på att det snöar 24/7, är kallt ute och mitt smink/hår blir äckligt och fult innan jag tagit mig dit (ni vet hur utseendefixerad jag är), eller kanske att jag ligger efter i många ämnen, har en massa uppgifter som jag inte ens börjat med, kanske att bussarna går på så värdelösa tider och är dessutom alltid sena. Eller så beror det helt enkelt på att jag känner mig ensam. Vad jag själv tror? Jag tror det beror på allt det jag just skrev.

Jag har alltid försökt passa in. Anpassat mig till det sällskap jag haft, försökt verka någorlunda rolig och intressant. Inte se alltför ful ut. Därför fattar jag verkligen inte vad jag gör för fel. Fattar inte varför folk inte verkar vilja vara med mig, för det slutar alltid med att jag går bakom, sitter i bakgrunden eller går iväg själv, låser in mig på toaletten, sitter där. Bara sitter där och tänker. Vad är meningen med det här egentligen? Känns helt onödigt. Thanks, nu vill jag flytta på en gång. Byta stad, byta skola, byta umgänge, kanske någon tycker om mig där. Kanske någon uppskattar mig.



Äh, to hell with it. Fu.

Ps. ENDA anledningen att jag går dit nu är för jag behöver mitt studiebidrag.
Over and out.


Ketchup.

Kuuuul! Jag skulle äta mat idag, kl 22:00 på kvällen, ja. Stekt korv och potatis + bacon, mmm, det var gott. Oh well, till en sådan maträtt måste man ha ketchup. Det var en ny flaska med ketchup så jag måste ju öppna den. När jag tagit bort skyddsplastpappret eller vad man säger ska jag skaka på flaskan, och vad lyckas jag med? Jo, stängde inte locket ordentligt så jag fick ketchup överallt. Först och främst sprutade det ketchup i hela mitt ansikte, håret, mina kläder och köksgolvet + stolen jag satt på. Jag har alltid tyckt om ketchup, men just nu finner jag det verkligen... riktigt... motbjudande, av någon anledning.

Over and out.

Sitter i skolan...

...och har håltimme. Var på lite sämre humör tidigare på dagen för jag kunde inte slappna av en sekund för jag känner mig jätteful idag (sluta säga emot, ni har inte kollat efter!) och det förstör mitt vanligtvis glada och spralliga humör! Inte för att jag alltid går runt och känner mig skitsnygg, men ni fattar poängen, hoppas jag *suck* Dock har jag blivit på bättre humör igen! Får väl anta att det är på grund av mina kära klasskompisar och Lina. Träffade Lina för första gången på en vecka idag, det var efterlängtat!

Och jo just det, nu till anledningen att jag skriver egentligen... Vissa som skrivit till mig på förmiddagen på MSN, då jag gått till skolan med statuset "inte vid datorn", tror jag dissar dem när jag också loggar in i skolan senare. För att jag är inloggad hela tiden ju, och även när jag loggar ut från skolan, men det är ju för att jag är inloggad både hemma och på skolan, om ni fattar? Jag printade för er med lite färre hjärnceller:


Ser ni? :D

Inloggad på båda platserna, och loggar jag ut här så visas jag ändå som inloggad och man kan skriva, men det ser jag ju inte förrän jag kommer hem, för om jag loggar in här får jag inte de meddelanden som ni skrev till min dator. Jeez! Känns dumt att bara förklara men ni skäller ju på mig ;(

Oh well, ska snart ha svenska som också är min sista lektion.

Baibai!

God morgon, ja...

Jag berättade ju om att jag dygnade igår? Oh well, jag var väldigt trött igår, på eftermiddagen. Kl 17:10 sa jag och Jonas godnatt, jag somnade väl minuten efter vi lagt på. Det var så sjukt skönt att sova! Sängen var skön, täcket var varmt och jag hade varma mjukiskläder på mig. Jag hade ställt klockan på 06:00, tänkte att då hade jag nog sovit klart! Jag vaknade på morgonen av min väckarklocka, trodde jag, och gick ner på toaletten. Sen såg jag till min förvåning att min mor och far är vaken. Vad gör dem vaken nu? Så kollar jag på klockan som står på prick 00.00. Jag måste ha vaknat lite tidigare och inte av min klocka... Det tog minst en timme att somna om. Sedan vaknade jag kl 02:00 igen. Somnade om, vaknade om ytterligare flera, flera gånger. Så ja, efter en god kvällssömn fick jag en väldigt orolig nattsömn.

Hoppas alla sovit gott, hela natten.

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan. Ha en bra dag!


Inspiration?


Önskar jag hade längre hår så jag kunde göra mer med det! ♥

Dygnat - trött och seg

Fick en ganska dum och idiostik igår om att jag skulle dygna. Så gjorde jag det *suck* Jag hade iallafall sällskap @ MSN! Nu mår jag lika dåligt som jag alltid gör när jag dygnat. Plus att jag glömde mina glasögon hos Olof så jag har världens huvudvärk. Jag vill lägga mig ner och vila, men då kommer jag bara somna, och jag kan inte somna än. Längtar till sängen... Ps: Jag hoppas jag hunnit gått och lagt mig innan mamma läser detta, till henne sa jat att jag sovit... Förlåt!

Jag åkte hem ifrån skolan en timme tidigare idag, med andra ord skippade jag matten. Naturligtvis pratade jag med min mattelärare Henrik som också berättade att jag failat totalt på det senaste matteprovet. Då har jag alltså kuggat i alla tre matteprov vi haft hittils. Kul va? Matten blir bara värre och värre... Jag hatar matte. Oh well, tur att min mattelärare är en bra sådan.

Innan jag går och spelar, för att fördriva tiden, vill jag bara länka en låt!
Antingen så är han en av världens snabbaste rappare, eller åtminstonde en av dem...

1:50-2:08! Heeelt sjukt! Hyo som tipsade mig.
Låten är asbra, hö-hö, och ja, jag har väldigt bred musiksmak.

Over and out.


Slut på helgen - Tillbaka till skolan

Hallå! Jag kom väl hem ifrån Olof för någon timme sedan. Igår var det film och spel-kväll med ett gäng grabbar och jag. Jag, Olof, Gustav, Lars, Christoffer, Emil och Niklas. Blev en hel del Tekken 6, första gången jag spelade det och det gick väl helt okej. Spöade alla förutom Olof... Delvis... jag fick väl ta emot en hel del däng, men jag ägde alla med Hwoarang ett par gånger! Score! Lyckad lördagkväll :)

Saknar dock Tekken 5. Det är fortfarande mitt favorit-Tekken


Hoho, älskar!

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Har en del skoljobb som jag inte orkar ta itu med nu... Blir väl till att spela, ta det lugnt, se på TV. Har inte allt för mycket att göra denna vecka, så det är cool beans.

Såhär såg jag ut igår.

Mitt fina halsband

Nu ska jag gå och göra nått vettigt. God kväll


Attention!

Jag skrev en sådan rubrik för att se om det är fler som läser, som ett expriment liksom, haha, var inget viktigt egentligen. Jag tycker dock det är skoj, det måste vara många som går in på min blogg hur många gånger som helst varje dag, för det brukar bli över 100 besökare totalt, dock typ högst 40 unika... det är lite komiskt bara!

Anywho, idag har jag kommit fram till att jag ska (som alla andra bloggare) ha en frågestund nån gång i framtiden, när jag har lite fler läsare, kul va? Jag är så mainstream!

Oh well, snart ska jag börja ordna min cosplay. Ska prata med min kusin Zimone som är frisör om frisyren och prata med min käre sylärare från högstadiet om dräkten.

Dock kommer jag nog behöva allt stöd jag kan få, jag är redan nervös ;(


Här är jag idag!
Och här är Olof när han vill vara som mig! (i mina glasögon)

Lika som bär, va?


En katt skrämde just livet ur mig. Tack för den hjärtattacken!


Helg - Ännu en vecka avklarad!

Oh yeah, gissa vem som varit i skolan varje dag denna vecka? Okej att jag missat två bussar på morgonen och missat två halvor av två lektioner, men don't mention it... Tycker det var bra gjort iallafall.

Tänkte bara berätta att jag ska få publicera min första artikel i vår skoltidning Zappa den här månaden. Sjukt kul! Jag blev erbjuden förut också, men jag gjorde det inte. Den här gången blir den med iallafall. Det är förra månadens intervju jag gjorde som ska vara med. Komiskt nog blev ju jag intervjuad igår också, så både min intervju blir med och intervjun om mig. Roligt roligt.

Lina kommer hit ikväll och imorgon blir det spel/film-kväll hos Olof med några klasskompisar!


Här är mitt mystiska blåmärke jag har på låret.
Ser ut som smuts...

Over and out!


Cosplay @ UppCon:10?!

Det är lite sent ute, men jag efter att jag blev intervjuad idag om cosplay/UppCon, så blev jag jättepepp efteråt. Jag har aldrig cosplayat på riktigt, så nu har jag bestämt mig för att göra det! Sån tönt jag är, men jag ser fram emot det. Jag kommer dock inte ställa upp i cosplay-tävlingen.

Observera att om inte cosplayen blir bra, så kommer jag inte cosplaya alls, haha. Men jag ska göra mitt bästa! Tänker inte berätta något om vem jag ska cosplaya än, men jag ger en hint (bild). Jag har en hel del att förbereda och jag har gjort en planering (planerar-Isa) inför det hela. Ja, jag måste alltid göra to do-lists... Annars kan jag aldrig få någonting gjort!

Låt oss hoppas min cosplay blir lite bättre än denna...

Nu ska jag sova. Goodnight, ya'll!


Förändring!

Jag har bestämt mig för att klippa mig anytime soon. Är så trött på mitt hår! Tänkte spara ut det helt, men jag tror inte jag orkar, seriously. Ni får inte veta hur än dock, för jag vet inte ens själv än, haha. Ska ändra färgen lite också, stackars mitt slitna hår. Vi får se hur jag gör. Inom en snar framtid blir det iallafall en stor förändring!

God kväll!


Super mario 64 ♥

Jag sitter här och äter After eight och lyssnar på musik ifrån spelet Super mario 64. Jag blir sjukt nostalgisk! Jag har inte spelat det på år och dar! Jag svär, en dag, när jag är väldigt rik (och om de finns kvar..) ska jag köpa alla konsoler och spel jag vill ha! Alla gamla godingar från förr och en massa nyare spel! En väldigt vacker dag and it shall be remembered.

Oh well, dagen har varit helt okej. Började med idrott följt av matte. Jag slutade 12:40, men eftersom jag skulle ha prov kl 15:00 så kom jag hem lite senare än så... Tog 16:25 bussen hem. Plus att jag och Linda råkade åka en hållplats för långt när vi var påväg hem, haha. Men det var ändå mys. Trevligt att prata med dig ♥

Det var meningen att jag skulle ha två prov idag men jag beslöt mig för att satsa på matten istället för båda. Så jag struntade i media-provet och pluggade till matten ett tag. Det gick väl helt okej på provet, dock är jag osäker på om jag blir godkänd. Oh well, at least I tried this time!



Bästa ever!

Jag ska iallafall gå och äta något nu. Vi hörs senare! ♥

Läsa japanska, mandarin eller engelska C?

Glömde skriva i mitt förra inlägg... Idag kom en tant och pratade om I-val som börjar i tvåan. Till min stora förvåning går det att läsa både mandarin och japanska i tvåan och trean. Eller ja, mandarin går att läsa i både tvåan och trean men japanska endast i trean. Jag blev jätteglad! Har ju velat läsa japanska hur länge som helst, även mandarin då jag har en väldigt nära vän som talar mandarin. Dock vill jag nog helst läsa japanska, så valet blev självklart för mig. Japanska och Engelska C!

...Trodde jag, tills tanten säger att jag kan inte läsa båda, för de lektionerna är på samma lektionstid. Jag blev sjukt nedstämd och besviken inombords, jag har ju alltid sagt att jag vill läsa Engelska A,B och C. Nu blir jag tvungen att välja... Känns jättejobbigt, det är en stor grej för mig. Har dock beslutat att vad jag än väljer så ska jag läsa mandarin också. Mandarin och Engelska C eller Mandarin och japanska? Jag ska fundera över det...


Lång, lång dag!

Idag gick jag hemifrån kl 07:10 och jag var hemma cirka kl 16:45. Det var som sagt en väldigt lång dag.. Men det var ändå en bra dag! Har umgåtts mycket med klasskompisar o.s.v. och det har varit skoj. Jag har även knäppt lite bilder, dock med mobilen, men ska nog ladda upp några stycken xD Hade då två prov idag, första och andra lektionen, foto och engelska. Det gick väl hyfsat, men det återstår två prov imorgon. Två stycken svårare prov...

Kjell (mediakunskap-lärare): Det är många som missat eller kuggat på provet, så det är ett stort antal elever från klassen som ska göra om det, men jag nämner inga namn. Hörde du det, Isa?

Knäpp-Kjell! xD



Träffade Ida och Josefin efter fotoprovet. Senare när jag och Josefin gått till cafeterian en kort stund möts jag av en hemsk syn... Gustav har något emot mina mobilsmycken, tror jag. xD Hur orkar du?!

Fyra killar som bara älskar att mobba mig! "Plutt, pipovitch, small person, fisen"...

Tror jag bara älskar hur jag ritar som en 7-åring ❤
Den sista bilden är mitt och Idas konstverk.

Det var allt för nu... enjoy!

Vi hörs senare :)




Mediakunskap = Förbannad Isa

Jag blir så arg!
Om det finns ett enda ämne efter matte som jag verkligen inte begriper mig på varför jag måste lära mig det, så är det mediakunskap. Jag menar, kom igen! "När fick vi komersiell radio i Sverige?", På 20-talet startade en organiserad radioverksamhet i USA och Europa. Två kontinenter och två olika förhållningssätt till det nya mediet. Berätta!""När fick Sverige sin första markbundna reklamfinansierade TV-kanal?", "Vilka äger tv-4?"... KOM IGEN? Varför ska jag veta det här? TV och radions historia, tror du jag någonsin kommer använda mig av den informationen? Att det är så jäkla tråkigt att jag bara vill spy på det och att det är över 50 instuderingsfrågor gör inte saken bättre heller. Det är f-n lika illa som förra mediaprovet, ett långt jäkla prov som inte made any sense at all. Och till råga på allt, när jag försöker plugga in det här, de långa, idiotiska frågorna med långa, dryga svar med en massa komplicerade, onödiga ord så åker det in i ena örat och ut ur det andra. Då blir jag så sjukt irriterad och trött. Tror ni man blir pepp på att plugga till ett prov som man känner att man har 0% nytta av, det är sjukt tråkigt, det är långa och meningslösa frågor/svar PLUS att det inte fastnar, hur många gånger man än läser det, hur mycket man än vill? Det känns så SJUKT onödigt och jag blir så jäkla irriterad. Jäkla skitprov. Ta dig i brasan.

Men oh well, hur mycket jag än klagar så kommer det inte göra saken bättre. Ska försöka fortsätta plugga nu, utan att riva mitt rum när jag får ett damp-utbrott. God kväll.





Goddagens, jag saknar min mobil!

Jag sitter här och kom hem från skolan för ett tag sedan. En rätt så kort dag bestående av tre lektioner: engelska, MPR och matte. På engelskan fick jag resultatet av förra veckans engelska-prov... Så hemsk jag är! Jag slarvade otroligt mycket, varför hade jag så bråttom? Oh well, fick nöja mig med ett VG och 32,5/41 möjliga poäng. Bättre kan jag, nästa prov, som är imorgon ska det bli MVG på. Annars...

Oh well, fick sällskap av Jonas genom telefonen när jag väntade på bussen i en timme, det var mysigt Vi la på alldeles nyss. Blev precis alldeles nostalgisk när jag kollade på bilder, hittade bland annat bilder på min gamla mobil! God dammit, vad jag saknar den! Den sög, den fick tåla en hel del (slag, smällar in i väggen/golvet och annat ont), den hade inbyggt minne och kunde ha högst 15 låtar, den var seg och det blev fullt i sms-inkorgen på en gång. Nu... saknar jag den faktiskt. Den var med mig enda till slutet, och jag saknar den än idag...

Här kommer en mini-tribute:


Min min min min min min min min min

Nu är du dock trasig... after all, du var ju ganska seg och slö och ofungerande ibland mot slutet.
Men vet du? Du hade stilen. Du var JÄKLIGT FIN! R.i.p!

Jag har fyra prov den här veckan. Så jag ska försöka plugga nu... ha en fortsatt trevlig måndag!


Försov mig en timme.

Jag skulle egentligen kliva upp kl 06:45, men på något konstigt vänster lyckades jag somna om och vaknade kl 07:30. That's funny, för min buss går kl 08:05. Ni som känner mig vet mycket väl att jag behöver längre tid än så för att göra mig i ordning... Stressad som jag blev flög jag upp ur sängen, började leta efter kläder, varför planerar jag inte sånt här i tid? Började fixa med skolböcker tills min syster frågar "Vilken buss tar du?" Jag svarar "08:05". Hon säger "Oj... det är ju ganska så jättesnart." Jag höll med henne, men vad gör man inte? Jag börjar 09:30, och nästa buss går 09:30, kul va? Oh well, då säger min syster "Du kanske kan åka med Anna, det ska jag göra. Dem kommer förbi kl 08:50." Och det kunde jag. Fattar ni hur min dag blev räddad? Tack, Anna!



Såhär ser jag ut idag.

Nu ska jag åka! Ha en bra dag


Inspiration?



Älskar outfiten!
Tillsammans med frisyren passar det bra till hennes smala kropp.

(Hon hade inget fint ansikte, så jag censurerade, bråka inte!)

S3x + Vilodagen + New moon

Hej!
Idag åkte Juju hem, väldigt tråkigt... Men helgen har varit jätterolig med dig, sötnos! ♥ Igår kom ju Lina som sagt och Juju somnade tidigare än oss, jag och Lina kollade på filmen Trick 'r treat som vi båda tidigare sett, helt vrickad film haha, men med storbystade tjejer. Den är lite komisk men ganska skrämmande ibland. Efter det satt vi vid datorn ett tag och kollade runt lite, sedan skulle vi lägga oss för att sova, cirka kl 05:00.

...Trodde vi, men vi var vaken ett par timmar till, vi låg och pratade sex. Om allt möjligt i den kategorin... forna sexupplevelser, fantasier, drömmar, fetischer... Detaljer vill ni inte ha, haha, men det var trevligt! Sånt måste man bara göra ibland, med sin bästa vän, right? Vi somnade kanske vid kl 07:00.


Hittade en lite äldre bild på oss, hoho ♥

Sedan vaknade jag vid kl 13:00 och Lina hade tydligen varit vaken i flera timmar och suttit vid min dator och spelat spel xD Oh well, sedan åkte Juju hem som sagt, och Lina var helt hyper och sprang omkring. I could almost not handle it, jag var såå seg. Sen bestämde vi oss för att kolla på New moon som jag laddade ner kvällen innan, väldigt dålig kvalité dock, men ingen av oss var särskilt förväntansfulla då ingen är något större fan av Twilight. Vad kan jag säga? Filmen var inte bra, men inte lika värdelös som jag trodde den skulle vara. Edward är inte särskilt snygg men inte Jacob heller. Den hade ett par bra scener, men i helheten stör jag mig på den. Och Bella, hon är hemsk.




Trevlig, trevlig kväll!

Idag vaknade jag och Juju efter kl 14:00, jag sov högst fyra timmar så ni märker väl att jag var uppe ett tag. Mamma sa till oss att vi ska åka in till stan och besöka min mormor på stormyra. Vilket vi gjorde, och det bästa är att min mormor har tre par sjukt söta kattungar. De är bara några veckor gamla och vet ni vad det bästa är? De ska bo hos oss hela februari! UNDERBART!



Sista bilden, hahaha! Skelar! Så söta! (Ursäktar för dåliga mobilbilder)

Oh well, när vi kom hem så fick jag ett mess från Lina som löd: "Ska vi umgås ikväll, måntro?" Och vi bestämde att vi skulle det. När vi lagt på var det dags för att basta. Det blev en mysig stund i bastun med mig, Lina och Juju. Vi var nakna! Helt nakna! Så ni vet!

Nu har vi tagit det lugnt ett tag och vi ska alldeles snart se på en film. Ville bara skriva ett inlägg först.

Hoppas alla har haft en lika mysig kväll som jag har!



Wolf!

God kväll. Det har varit en seg men helt okej kväll. Har varit lite nedstämd dock, lite sådär vinterdepp ni vet. Men det går över, det gör det alltid! Hur har dagen sett ut? Jag sov jättedåligt igårnatt, så jag orkade inte åka in tidigare imorse som jag hade tänkt, för att plugga, däremot tog jag en ännu senare buss och missade halva matten. Hade lite serious talk med min mattelärare eftersom jag ligger på IG. Slutade kl 15:30 och gick runt på stan ett tag med Kristina och Sara. Sen bar det av hem, och jag var så sömnig! Jag och Juju hade bestämt att vi skulle basta när jag kom hem från skolan, men jag var tvungen att sova ett tag... en timme högst, var det tänkt, jag sov i tre timmar. Så jag blir nog uppe ett tag inatt!

Kvällen spenderades med min mamma, vi började med att kolla på Shawshank Redemption som gick på TV, en av mina absoluta favoritfilmer! Den var lika bra som vanligt och jag blir alltid lika nöjd i slutet.

I'm a Morgon Free-man

Efter filmen gick jag upp och tänkte ta det lugnt framför datorn ett tag, spela lite. Så ropar mamma att det går en till bra film på TV, och såklart lyckas hon övertala mig att se på den. Det krävdes "Jack Nicholson" och "Varulv", sen var jag på. Wolf hette filmen, och den är klockren! Hade sett en bit av den innan, men inte hela. Den var awesome xD

Michelle Pfeiffer är sjukt snygg i den filmen på tal om inget!


Nu ska jag och Juju snart se på skräckfilm.... båda är jättepigga av nån anledning, haha! Ska bli myyys! ♥ Först ska jag spela lite dock. Hoppas alla haft en trevlig kväll.


UppCon:9 - 365 dagar. UppCon:10 + 84 dagar!

Jag och Kawa sitter på msn och pratar om UppCon som faktiskt idag var exakt ett år sedan. För exakt ett år sedan satt jag och Hyo nånstans, Kawa var säkert också med. Jag träffade så mycket trevligt folk! Det var första gången jag träffade Alex (Tewkii) också. Honom saknar jag. Dock saknar jag de flesta... Det var nog något av det roligaste jag nånsin gjort! Även om det var ett antal sämre händelser och det blev ganska känslosamt ibland.
Som att jag blev utkastad! Vad hade jag gjort utan Hyo och Kawa då? Thank god säger jag ♥



Det är Hyos bilder från hans kamera, hope you don't mind! Har därför inte bilder på alla jag träffade, men ni vet vilka ni är, and I miss you guys! Usch, hur jag såg ut för ett år sedan...

Därför är jag sjukt pepp på UppCon:10! Jag längtar jättemycket! Det tråkigaste är att några av dem som gjorde UppCon så bra förra året ska inte dit... men jag hoppas det blir lika bra i år. Eller att de ångrar sig och faktiskt drar dig! Vi får se om Lina och Jonas, eller om ens någon följer med... Annars får jag klara mig på egen hand, ska inte deppa ihop över det, även om det kanske vore roligt att åka dit i sällskap med någon för en gångs skull. Dock är det nog lite spännande också... men jag blev faktiskt själv ett fåtal gånger förra gången. Stod nånstans och såg nog ganska rädd och förvirrad ut, haha. Men det var inte hela världen. Oh well... jag längtar iallafall. Jag tycker det är värt 500:-! Okej att mina föräldrar betalar denna gång, haha, men ändå. Resan dit kostar ju och så, plus mat och fickpengar.

UppCon:10 - 84 dagar kvar!
För er som inte vet vad UppCon är: http://10.uppcon.se (Öppnas i nytt fönster)

Jag ska ta något att äta nu. God kväll ♥



Tröttsam dag

Godkväll!
Började kl 08:05 idag och slutade kl 15:10, har värre dagar men det var en väldigt tröttsam dag. En lite längre samhällslektion + mediakunskaplektion var drygt. Mina två tråkigaste ämnen på raken, YES! Som tur var hade jag inte så mycket skoljobb för mig på mediakunskapen, hö-hö.

Nästa vecka har jag tre prov!
Tisdag: Foto
Onsdag: Mediakunskap
Fredag: Matte
Jag är inte pepp. Fick veta om fotoprovet idag också, det är ett prov om framkallning/kameran. Cirka 40 instuderingsfrågor, men det verkar inte så svårt. Media och matteprovet... inte pepp.

Jag somnade btw kl 20:30 igår, helt galet. Fick också ett samtal någon gång på kvällen, och vi pratade tydligen ett tag, men det har jag inget minne av... känns hemskt! Hur kan man glömma ett samtal?!

Oh well, har inte så mycket att skriva idag. Jobbig men trevlig dag.
Men blir nog en kväll framför datorn nu.

Back to school + bloggfix

Ja, idag gick jag till skolan då, detta blev min första dag efter jullovet. Tänkte stanna hemma först, men jag hade ju ändå bara två lektioner. Idrott och matte, idrotten var jag inte med på och matten var en 50min chill-lektion. Men det var jättekul att träffa mina klasskompisar igen!

Efter skolan, observera: slutade kl 12:40 ;) Haha, well jag och Anton gick runt lite på stan, sen tog vi en fika på Guldsmeden. Kladdkaka med grädde! Älskar onyttiga godsaker ♥ Sedan samåkte jag med Anton och hans mamma hem, tack för skjutsen, slapp ta bussen själv!

Btw! Som ni kanske ser har jag börjar fixa lite med min blogg nu, finally! Men den är långt ifrån klar. Har iallafall en bakgrundsbild och lite andra små förändringar. Fattas en header, men det är på gång. Innan veckans slut kanske!


Hade lite tråkigt ikväll så tänkte att jag kunde fota lite bilder ifall ni glömt bort hur jag ser ut.



Jag kan ju säga att jag hade ytterst tråkigt!


Nu ska jag spela :) Sedan plugga till engelska-provet imorgon. Nöjer mig inte med ett VG!
Godkväll!

Om två och ett halvt år...

...Hoppas jag på att jag äntligen kan flytta härifrån. Långt ifrån Iggesund, Hudiksvall, hela Hälsingland. Jag är så sjukt trött och less på mer eller mindre allt här. Jag har bott i samma hus i 16 år, i samma lilla skithåla i 16 år. Inte haft tillgång till det jag behöver och har fortfarande inte tillgång till det. Alla (med undantag) är så trångsynta och tråkiga, plus att ingen verkar förstå mig särskilt väl haha, då är det väl kanske svårt att tycka om en också. Klart man inte trivs om ingen tycker om en, right?

Jag funderar på Göteborg... Det är en stor stad, fullt med möjligheter och framför allt, jag skulle bo nära några viktiga personer, vilket skulle lyfta på mitt alldagliga humör. Jag skulle kunna få ett bättre liv, göra mer saker, träffa nya personer, inte känna mig så j-vla instängd. Självklart, Hudiksvall har sina fördelar också.. jag har min bästa vän Lina här. Ett par vänner... kanske inte står alla så jättenära, och vet ni vad? Jag tror inte ni skulle märka någon större skillnad, and don't deny it. Inte någon av er. Min familj skulle nog inte heller tycka det var allt för illa. Bara jag är lycklig, eller? Jag är ändå mer eller mindre osynlig.

Oh well, om inte Göteborg, kanske Stockholm. Där har jag väl kanke lika många fördelar som med Göteborg, har många nära vänner där. Men jag vill nästan på ännu längre bort, ännu längre söderut. Nej, en lägenhet i Göteborg, ganska centralt, kanske med en rumskompis? Försöka hitta ett jobb, sedan kanske plugga vidare. Gå någon av de utbildningar/kurser jag alltid velat. För allt det är mycket mer möjligt om jag byter miljö, till en större stad, en helt annan plats. Vore det inte spännande att få börja om på nytt? Läskigt, men spännande..

Citerar en vän: If you can dream it, you can also be it.


Förlåt Lina! Jag kommer verkligen sakna dig mer än jag kommer sakna någon annan om jag flyttar, det vet du väl? Och tyvärr, trots en lång tågresa måste du komma och hälsa på. I can't live without you! Plus att... du om någon borde veta att jag är som gladast när jag är ute på vift i landet. Särskilt om du är med.

Ska gå och göra nått nu, nått annat än att växa fast i datorstolen.



Jag börjar bli frisk!

Hej, jag vill bara meddela att jag börjar bli frisk. Vem vet, jag kanske dyker upp på skolan imorgon. Jag är väl rätt pepp på att träffa klassen igen, men att ta itu med skolan... Prov som skulle ha gjorts och arbeten som skulle lämnats in. Jag kommer bli deprimerad *suck*

På tal om inget, kom och tänka på den här idag när jag fick en skrattattack när jag såg på TV. Jag låter tydligen såhär när jag skrattar... 01:01.


Och det är INGEN komplimang...

Jag har för övrigt laddat ner säsong ett av serien "Alias". Det är en serie från 2001 som jag följde från säsong ett till dess slut, säsong fem. Det är sjukt roligt! Jag blir sjukt nostalgisk då det var den första action-serien jag fick se som började kl 21:00, det var väldigt sent, med tanke på att jag var nio år. Vänta, var jag så liten?! Oh well, det är en av mina favoritserier iallafall, med en av mina favoritskådisar, Jennifer Garner. Nu vet ni det!


Hon har världens charmigaste röst!

Jag rundar av här och går ner och försöker äta något.

Baibai!


Click

Kollade just på filmen Click med min mor och far, det var flera år sedan jag såg den. Kom nyss på varför jag sa efter jag sett den första gången att det var första och sista gången jag såg den. Herregud vad jag gråter till den filmen!  Den är så hemsk och vilken läxa han fick lära sig. Tack gode gud att den slutar bra.
Edit: Hade btw glömt att David Hasselhoff är med i filmen *asg* Samt en av de snyggaste kvinnorna på denna jord, Kate Beckinsale.



Dock är hon nog vackrare i Underworld-filmerna.


Mhmm-m!

Blir väl inte mer än så idag.
Btw! Jag blir nog hemma från skolan imorgon.
Godnatt.


God...morgon, kl 15:20

Utmärkt! Imorgon börjar jag skolan, första dagen efter lovet. Självklart går jag och lägger mig 07:35 och somnar runt kl 09:00. Jag hade ställt klockan, men det var såå skönt i sängen, varmt och mysigt under dubbla täcken så jag kunde inte förmå mig att stiga upp. Det lär väl bli imorgon jag ångrar mig...

Just nu känner jag dock att det var värt det, hade väldigt trevligt sällskap från kl 04:24-07:35 så jag känner mig otroligt upplyft idag, ska försöka ta itu med lite saker snart, med tanke på att jag är på så bra humör.

Njut av er sista lovdag nu, alla! Förutom er som redan börjat, feel for you.


God kväll.

Kommer nu ett lite längre inlägg än vanligt, läs om ni inte har något bättre för er vettja :)
Det var ett tag sedan jag skrev nu, cirka nio dagar faktiskt, närmare bestämt. Tänkte uppdatera litegrann nu sådär på kvällskanten. Vad har hunnit hända? Jag har fyllt år, firat min födelsedag, formaterat datorn, varvat Plants vs zombies... eller, det kanske jag skrev om i mitt förra inlägg.

Min födelsedag
När jag fyllde år så kom ett antal vänner över. De kom i ordningen Lina och André, Ida och Kristina, Emma och Bea, Josefin, Olof och sist Anton. Det var en rolig dag/kväll! Mycket prat, tårta, pizza och film. Jag fick jättegulliga presenter också, så söta vänner jag har! Tack till alla som kom och för presenterna, och tack till alla tacksms/samtal och övriga gratulationer. Made-my-day♥

Avatar
Jag, Jonas, Lina och André var på Avatar för någon vecka sedan. Jag har hört hur mycket som helst om att filmen är den bästa folk sett, att den är helt underbar, jättebra på hur många sätt som helst så jag hade höga, höga förhoppningar ett tag. Sedan började jag fundera på tidigare filmer som jag hört samma sak om, så jag blev lite skeptisk... så jag försökte att inte ha så höga förhoppningar. Och vad kan jag säga? Det var dumt, jag älskade filmen! Jag hade en sådan inlevelse, det var så vackert och jag grät under en stor del av filmen. Känslig, eller bara väldigt... "förstående"? Oh well, ni som inte har sett den, se den.



Ingen, INGEN förstår hur vacker Neytiri är!




Jag ska försöka fixa en design till min blogg till helgen, Jonas hjälpte mig fixa photoshop och Microsoft office, så nu är jag väl utrustad! Vi får se hur det går. Han hjälpte mig också fixa spelet "Dragon Age: Origins" men eftersom min käre bror Robin har lånat ut mitt grafikkort, funkar det inte på min dator, hmpf...

Det var allt för denna gången, godnatt på er.


RSS 2.0